Reklam
Tebrikler diyene kadar sizdekileri paylaşsaydınız böyle uğraşmazdımTebrikler![]()
Biz paylaşsaydık sen öğrenip bulamayacaktın birde öyle düşün kendini geliştirmen için bu yol daha iyi benceTebrikler diyene kadar sizdekileri paylaşsaydınız böyle uğraşmazdımoh de yazmışsınız var diye ama paylaşım yok.
![]()
Ne geliştirmesi saç yolduruyordu. Altı üstü 25x versiyon knight online yapalım dedikBiz paylaşsaydık sen öğrenip bulamayacaktın birde öyle düşün kendini geliştirmen için bu yol daha iyi bence![]()
Thenk YuMerhabalar herkese,
Günlerdir arayıp bulamadığım, onlarca yol ve şifrelemeler denememe rağmen çözemediğim n3anim dosyalarının şifrelerini an itibari ile çözmüş bulunmaktayım.
1 gün öncesine kadar artık umudum kalmayıp forumda yapabilen veya yapmış olan vardır elbet diye yardım konusu açtım ona da cevap gelmedi bu beni daha da hırslandırdı. İnternette onlarca yerde aradım bir yerde de bulamadım. Bu dosyayı ko-yardim kullanıcılarına özel paylaşmak istedim.
Tabiki alıp isim değiştirip yayacak insanlar olacaktır, onlara sesleniyorum lütfen en azından kodu yazan kişinin ismini değiştirmeyin kod'un içinden
Güle güle kullanın arkadaşlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekkürler HocamMerhabalar herkese,
Günlerdir arayıp bulamadığım, onlarca yol ve şifrelemeler denememe rağmen çözemediğim n3anim dosyalarının şifrelerini an itibari ile çözmüş bulunmaktayım.
1 gün öncesine kadar artık umudum kalmayıp forumda yapabilen veya yapmış olan vardır elbet diye yardım konusu açtım ona da cevap gelmedi bu beni daha da hırslandırdı. İnternette onlarca yerde aradım bir yerde de bulamadım. Bu dosyayı ko-yardim kullanıcılarına özel paylaşmak istedim.
Tabiki alıp isim değiştirip yayacak insanlar olacaktır, onlara sesleniyorum lütfen en azından kodu yazan kişinin ismini değiştirmeyin kod'un içinden
eline sağlıkMerhabalar herkese,