6 Şub 2025 #1 goksu516 Premium Üye KAYIT 26 Eyl 2021 Mesajlar 790 Çözümler 12 Tepki puanı 167 Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir server açıyorum ve forum ihtiyacım var. Az çok eli yüzü düzgün bir mybb şablonu olan var mı acaba? Hedeflediğim: Server hakkında güncelleme bilgileri vermek. Server içeriklerini sunmak.
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir server açıyorum ve forum ihtiyacım var. Az çok eli yüzü düzgün bir mybb şablonu olan var mı acaba? Hedeflediğim: Server hakkında güncelleme bilgileri vermek. Server içeriklerini sunmak.
7 Şub 2025 #2 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr goksu516' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir server açıyorum ve forum ihtiyacım var. Az çok eli yüzü düzgün bir mybb şablonu olan var mı acaba? Hedeflediğim: Server hakkında güncelleme bilgileri vermek. Server içeriklerini sunmak. Genişletmek için tıkla ... Çok zor bişe değil. standart free olanlardan indirip sen de kurabilirsin Oyla 0 Downvote
goksu516' Alıntı: Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir server açıyorum ve forum ihtiyacım var. Az çok eli yüzü düzgün bir mybb şablonu olan var mı acaba? Hedeflediğim: Server hakkında güncelleme bilgileri vermek. Server içeriklerini sunmak. Genişletmek için tıkla ... Çok zor bişe değil. standart free olanlardan indirip sen de kurabilirsin
7 Şub 2025 #3 goksu516 Premium Üye KAYIT 26 Eyl 2021 Mesajlar 790 Çözümler 12 Tepki puanı 167 Çok standartlar onlardan kurdum da Oyla 0 Downvote