devoo mu ne nicki bi ******** ****** , dosya.co da paylaştığımız linklerin silinmediğini bilmiyorduk. Projeye güvenlik eklemesi için asd'e atıcaktım. Sonra asd bana bu gui ve bu projenin boş olduğunu daha iyisini yapmamız gerektiğini bunu da github'a millete başlangıç için yayınlayalım github'da bi makro projemiz olsun demişti. Github'a projeyi attıktan sonra bu ********* indirip mrx makro crack diye paylaştı. Zaten github'a paylaştığımız projeyi crack adı altında paylaştı. Sonra bir başkası bize dosya.co da gene bu projenin olduğunu gösterince dosya.co da şok olmuştuk.
O dönem , google drive falan bakmıyoruz proje geliştirme aşamasında uğraştığımız için gene bu orrr oğulları sayesinde durumu farkettik allah korusun güncel projeyi dosya.co ya falan koyup bu orrrpunun oğlunun eline geçse olduğumuz konuma gelse eli ayağı birbirine dolanıp ne yapacağını şaşırırdı.
Güya bize falan filan diyordu şöyle böyle kıl yün. ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN ZİHİN AÇIKLIĞI ve DÜRÜSTLÜK konusunda hep bir numarayız hiç değişmiyoruz.
Yüce rabbime şükürler olsun düşman falan dinlemeden içinden geçiyoruz bize bu gücü sağladı kurban olduğum YARADAN.
Bu mesajımı görüp içinden küfür eden bir ton arkadaş olucak , ya da bu mesaja alıntı diyerek gene bana sallayan olucak onlarada şunu söylüyorum.
ANCA BUNU YAPABİLİRSİNİZ ZATEN ERKEK ********* , sıfır beşyüz otuz beş , beşyüz elli beş , yirmi bir yirmi dört numaram.
İSTANBUL GAZİ OSMAN PAŞA da oturuyorum.
Tırnağının ucunda ki kir kadar erkeğim diyen varsa gelir yüzüme konuşur.
Yanlış hiç bir iş yapmadık siz zaten yanlışımızdan dolayı gelemezsiniz karşıma , ÇEKEMEDİĞİNİZ İÇİN gelirsiniz.
Hak yiyen ******** YESİN. Söyleyeceklerim bu kadar.