Reklam
Knight Online tarihinde en çirkin en berbat tasarıma sahip olan şey, bunu oyuncular nasıl kabul etti anlamıyorum. İlk üç oyuncuya klozete koyuyorlar.Arkadaşlar merhaba,
Görselde bulunan ve Karus tarafında da 3 adet karşılığı olan bu UI/yapıların tam adı nedir? Ayrıca NTTGAME daha önce bunlarla ilgili herhangi bir bilgilendirme veya güncelleme notu paylaşmış mıydı? Ben de buna benzer bir sistem geliştirmeyi düşünüyorum. Anladığım kadarıyla üst bölümde karakter modeli, alt bölümde ise karakter adı gösteriliyor ve sıralamanın NP sıralamasına göre belirlendiğini tahmin ediyorum. Bu UI'ların çalışma mantığını ve tam olarak neye göre oyuncuları gösterdiğini anlayabilirsem benzerini geliştirip forumda paylaşmak isterim. Eğer bununla ilgili daha önce yapılmış bir geliştirme, konu veya kaynak varsa linkini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 20266
Rengi de beyaz olsa tam HeeKnight Online tarihinde en çirkin en berbat tasarıma sahip olan şey, bunu oyuncular nasıl kabul etti anlamıyorum. İlk üç oyuncuya klozete koyuyorlar.
Bunu tahtli chrselect gibi oturmali animasyonla yapmadiklarina minettar olalim o zamanKnight Online tarihinde en çirkin en berbat tasarıma sahip olan şey, bunu oyuncular nasıl kabul etti anlamıyorum. İlk üç oyuncuya klozete koyuyorlar.