Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Monsterlara vurulan damage?

33sefa58

KY Üye
İyi forumlar arkadaşlar bir sw ile uğraşıyorum şöyle bir durum var örnek mob titan , eşit derecede dizili charlarla atak yapıyorum moba warior çok fazla vururken okçu , mage vurmuyor denilecek kadar az vuruyor bunu nasıl düzenleye bilirim ?

Çözüm
İyi forumlar arkadaşlar bir sw ile uğraşıyorum şöyle bir durum var örnek mob titan , eşit derecede dizili charlarla atak yapıyorum moba warior çok fazla vururken okçu , mage vurmuyor denilecek kadar az vuruyor bunu nasıl düzenleye bilirim ?
Merhabalar damage_setting tablosunda
1722079696299.png

1. seçenek : Bu 3 sütun gecerli 1i monsterların defansı dieri normal attack dieri de magelerin(resistance) atackı bu 3 ünden ayar yapabilirsiniz.
2. seçenek : Monterın Id sini aratıp Atağını ve defansını düşürerek damageleri düzenleye bilirsini.
3. seçenek : Magec tablosundan mobun vurdugu skilin damagesini azaltabilirsiniz.

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
damage_setting tablosunda yada sadece skillin değerini yükseltmek için magic tablosun dan tbl sinide ayarlamayı unutma

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
monstere ayrı usere ayrı olmaz diye biliyorum skilldende ayarlasan ordanda çift taraflı olur

Tenger

KY Uzman Üye
Yardımsever
Web
www.r10.net
Merhabalar damage_setting tablosunda
1722079696299.png

1. seçenek : Bu 3 sütun gecerli 1i monsterların defansı dieri normal attack dieri de magelerin(resistance) atackı bu 3 ünden ayar yapabilirsiniz.
2. seçenek : Monterın Id sini aratıp Atağını ve defansını düşürerek damageleri düzenleye bilirsini.
3. seçenek : Magec tablosundan mobun vurdugu skilin damagesini azaltabilirsiniz.

Çözüm
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt