Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Monster Stone Mobları listesi ve zone ID

Pyme93

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
Istırap
Kullanılan Database
MYKO Hardfarm
Kullanılan Client
24xx
Kullanılan Web Panel
24xx
Versiyon
24xx
Merhaba arkadaşlar.
Dropları editleyebilmek için düşük leveldan yüksek levela monster stone moblarının spawn listesi veri tabanında nerede acaba? 30 40 dakikadır kurcalıyorum ama bulamadım
Ek olarakta hangi zone'da hangi mobları spawnlıyor ve bunların kontrolü nasıl sağlanıyor bilen varsa bilgi verebilir mi? En azından yapabilirsem PARTY MS'leri biraz daha zindanvari bir maple değiştirmek isterim, evet insanların bildiği map iyi hoşta, biraz daha atraksiyonda güzel olurdu:)

Yardımcı olana şimdiden çok teşekkürler.

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
MONSTER_STONE_RESPAWN_LIST

Bu tablo yok mu DB de hocam. orada zone vs hepsi var.

Pyme93

KY Kıdemli Üye
MONSTER_STONE_RESPAWN_LIST

Bu tablo yok mu DB de hocam. orada zone vs hepsi var.
hızlı cevabınız için öncelikle çok teşekkürler, konuyu açalı daha dakikalar olmuştu.
var hocam ama daha spesifik olmam gerekirse aradığım şey bu uzun listenin biraz daha spesifik hali , yani mesela Level 70 bir oyuncu MS kullandığında hangi mobları çekeceğini nasıl anlıyor? 80 level oyuncu kullandığında nasıl anlıyor? hangi dB yi kullanarak çağırıyor? Çünkü bu listde CZ Chat görevi , 46 görevi , antidot görevi dahil devasa bir mob listesi var. Amacım biraz daha bu listeyi spesifik olarak filtreleyebilmek ama Zone ID neredeyse hepsi aynı, x y z değerlerini belirtiyor ama başka bir değer / kolon bulunmamakta

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Dedğinizi anladım tam bilgim yok ama, zoneler var ya. belki karakter leveline göre zonelere ayrılmıştır. o zonelere de karaktere göre moblar atanmıştır. monster stone tablosundaki sSid sütunundaki kodu k_monster tablosunda aratıp canavarın levelini de görebilirsiniz.

Bu geldi aklıma :) yada hepsine aynı atıyor. değişen bir şey yok.

goksu516

Premium Üye
Sourceden belirleniyor kaç levelde hangi zoneye atacağını. Levelleri hatırlamıyorum ama.
Zoneler 81-82-83 olmalı.
örneğin
60 level altı 81
60-75 level 82
75 level üstü 83 gibi.
Elinde source varsa levelleri kontrol edebilirsin

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt