Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

? Merlis.Eu Metin Pixel Bot Auto Captcha Multi Version 10.11.2024 (Cracked)

41asd41

KY Kıdemli Üye
Merhaba onlinehile ailesi geçenlerde bu botu yapan bir çocuğun bunu 1200TL gibi bir fahiş fiyattan sattığını ve alan arkadaşın bot girişini kapattığını öğrendim ve crackleme gereği duydum.Metin2 oynuyan ve bu tür pvpler de para kazanan arkadaşlar varsa bu bot Merlis.Eu da çalışıyor.
Çalışması için oyunun 1024x768 konumunda ana ekranın 1920x1080 olarak sol üst köşede olması gerekiyor.Oyunun ayarlarından chat kısmı kapalı ve metin taşlarının orjinal görüntü ayarı yapılmış olması lazım.

Bu arada kendi keyauth umu ekledim. buraya 2 yıl süreli kodları bırakıyorum.Oynuyan pek fazla olmadığı için forum üyelerimizde 10 adet key yazacağım.Eğer talep eden olursa onlarada ayrı keyler mesajlarının altında veririm.

NOT =
Multi versiyon eklendi linke güncel keyler altta.Multi ve güncel exeyi benimle paylaşan JuveSouL teşekkür ederim.

Çift client için kullanımı şu şekilde ; 2 client oyununuzu açıyorsunuz 1. client 1024x768 olarak açılacak ve en sol üste yerleştirilecek 2. client ise 800x600 olarak açılacak ve ekranın sağ en alt köşesine tam 0 olacak şekilde yerleştirilecek. Uygulama üzerindeki 2. kısım denilen yer sağ alttaki 2. client için.. soldaki 1. kısım ise sol üstteki 1. client için. Botu başlatırken ilk başta sağdaki kısımdan start veriniz ve soldaki karakterin binekten in bin yapmasını bekleyiniz (bu süreçte skillerini F1 ve F2'ye yerleştirirseniz otomatik olark yakacaktık) daha sonrasında sol taraftaki başlat kısmına tıklayınız bu seferde sağdaki clientteki karakterin binekten in bin yapmasını bekleyiniz (bu süreçte skillerini F1 ve F2'ye yerleştirirseniz otomatik olark yakacaktır). Captcha'yı çalıştırmayı da unutmayınız..
Genişletmek için tıkla ...

p6ljw0r.png

crtrn7o.png

İNDİRME LİNKİ

Kod:
Kod:
KEYAUTH-zuE6d5-dkso0S-FevYg7-5Tk1iI-vtky0K-xdzGzG
KEYAUTH-yfR6eQ-YazrYy-PW5hyS-nDXYfK-r2RZZr-HxRgqo
KEYAUTH-SRThct-Krgbzv-4XFZr5-Zh492C-jjBzOC-ijdJAI
KEYAUTH-rhz8q5-Fwxsue-xv4sTz-V4KhTg-Vynjg0-Rm0uy6
KEYAUTH-qC3EgN-EJypd7-LjnhNM-RVFURU-sT8ZFk-56HTTy
KEYAUTH-f7mjAx-ZG8Pry-MRHkQt-ClW5d7-Lett7w-jI2W8l