Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Merhaba database user tablo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Versiyon
2383
Bir DB var başka bir DB ye userleri çekmem lazım acaba nasıl yapabilirim DB ler bir birlerine uymuyor charecterleri itemlerin userlerin yardımlarınızı bekliyorum

Cupcap

KY Uzman Üye
Bunun iki yolu var QA ile
INSERT INTO HedefTablo (Kolon1, Kolon2, Kolon3)
SELECT Kolon1, Kolon2, Kolon3 FROM KaynakTablo;
bu komutu kullanabilirsin kolon ve tablo isimlerini düzenlersin yada aktarım yapacağın tablodaki verileri excel üzerine alır sonra kopyalama yapacağın tabloya yapıştır yapabilirsin.
Ancak db uymuyordan kastın tam olarak nedir tablodaki kolonların isimleri mi yada farklı bir uyumsuzluk mu ?

dogandeniz12

KY Saygın Üye
Bunun iki yolu var QA ile
INSERT INTO HedefTablo (Kolon1, Kolon2, Kolon3)
SELECT Kolon1, Kolon2, Kolon3 FROM KaynakTablo;
bu komutu kullanabilirsin kolon ve tablo isimlerini düzenlersin yada aktarım yapacağın tablodaki verileri excel üzerine alır sonra kopyalama yapacağın tabloya yapıştır yapabilirsin.
Ancak db uymuyordan kastın tam olarak nedir tablodaki kolonların isimleri mi yada farklı bir uyumsuzluk mu ?
Ben şimdi userler ile ilgili tabloları aktardım fakat her şey normal login gameserver de sorun çıkmadan char açma yerine geliyorum fakat her nick denedigim de böyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• IMG-20250129-WA0002(1).jpg
    IMG-20250129-WA0002(1).jpg
    308 KB · Görüntüleme: 52

Cupcap

KY Uzman Üye
Bu hata bildiğim kadarıyla CREATE_NEW_CHAR prosedüründen kaynaklı bir hata onu detaylı incelersen sorunu çözebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt