24 Şub 2024 #1 S Silinen Üye KY Misafir Oto master için sitede verilen kodu databaseye girdim sonrasında master geldi ama skill verilmiyor çözümünü bilen var mı ? Ekli dosyalar Adsız.png 845.3 KB · Görüntüleme: 54
Oto master için sitede verilen kodu databaseye girdim sonrasında master geldi ama skill verilmiyor çözümünü bilen var mı ?
24 Şub 2024 #2 Aakinci Co-Admin Premium Üye KY Saygın Üye Coder ACS Sağlayıcısı Yardımsever KY Kod Editörü KAYIT 5 Tem 2021 Mesajlar 865 Çözümler 127 Tepki puanı 547 Yaş 34 Master açık değil ki bu görselde hocam. Oyla 0 Downvote
24 Şub 2024 #3 S Silinen Üye KY Misafir Yazısı tamamen yoktu geldi derken onu kastetmiştim Oyla 0 Downvote
24 Şub 2024 #4 S Silinen Üye KY Misafir Sorunsuz olarak skill point verilmesi için ne yapılması gerekli ? Oyla 0 Downvote
24 Şub 2024 #5 S Silinen Üye KY Misafir aakinci' Alıntı: Master açık değil ki bu görselde hocam. Genişletmek için tıkla ... problem o işte nasıl acacaz hocam Oyla 0 Downvote
aakinci' Alıntı: Master açık değil ki bu görselde hocam. Genişletmek için tıkla ... problem o işte nasıl acacaz hocam
24 Şub 2024 #6 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr server settings te bu kısmı aktif etmeniz gerekiyor. Oyla 0 Downvote
28 Şub 2024 #8 S Silinen Üye KY Misafir Gerekli kontrollerim sonucu sorun çözülmüştür. Oyla 0 Downvote
28 Şub 2024 #9 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr simsekcafe' Alıntı: Gerekli kontrollerim sonucu sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla ... Lütfen nasıl çözdüğünü de yazar mısın. Oyla 0 Downvote
simsekcafe' Alıntı: Gerekli kontrollerim sonucu sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla ... Lütfen nasıl çözdüğünü de yazar mısın.