Reklam
Dxt dosyasını tespit edebilsem sorun çözülcek zatende ^^aslında object klasöründe fakat bir mesh değiller sadece texture olarak okuyor diye biliyorum. yani dxt dosyasından tespit edersin ve o dxt dosyasını silip yada değiştirince değişir.
.png formatına çevir resimlerine bakDxt dosyasını tespit edebilsem sorun çözülcek zatende ^^
Gtd ve opdleri nasıl görebilirim yani bi mapde hangi objeler barınıyor yada buna benzer hangi bitkiler ağaclar ve bunların dosya isimleri gtd opd görmek için bi editör mevcut mu?.png formatına çevir resimlerine bak
yada bir dosya yap kendine seçtiğin gtd opd içerisinden o zone de bulunan tüm dxt leri ayırsın ayırdığı dxtler içinden daha kolay bulursun
Editör kullanımına temelde ihtiyacın yok.Gtd ve opdleri nasıl görebilirim yani bi mapde hangi objeler barınıyor yada buna benzer hangi bitkiler ağaclar ve bunların dosya isimleri gtd opd görmek için bi editör mevcut mu?
Peki opd dosyasında neler tutulur ve gtd dosyasında? Neleri içerirler yani 2si ayrı ayrı?Editör kullanımına temelde ihtiyacın yok.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dosya formatları hakkında böyle bir bilgilendirme var
senin yapacağın iş temelde şu *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yi yükle ve şöyle yaz
bu *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
dosyalarının içindeki *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ismiyle ayıklasın
prompt detaylandırabilir veya hangi *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
gibi detayları hazırlarsın sana vereceği kodu not defterine yapıştır .bat yap uzantısını çalıştırınca o haritanın içindeki tüm *** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
klasöründen ayıklar bir klasör olarak sana verir. sende onlara istediğin işlemi yaparsın.
ciddi misin kardom senPeki opd dosyasında neler tutulur ve gtd dosyasında? Neleri içerirler yani 2si ayrı ayrı?
Görsel gizli olduğu için yenileyince geldi teşekkürler <3ciddi misin kardom senyukarıda vermişimya tablo yazıyor hepsi
evet diyorum ya hepsini buldum sadece resimdeki 2sinin .dxt dosyasını bulamadım görselleri png çevirip tek tek baktım sadece bu 2si yok şaka gibigpt yöntemini denedin mi ?
Görseldende tam benzetilmiyorki sile sile deneyecem artık tek tekEkli dosyayı görüntüle 17752
ip11-12-18-19-20 bunlarada bak