Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Map'e giriş kapatma nasıl yaparım

beal1903

KY Uzman Üye
Merhaba hocalarım,
delosa giriş açık olacak fakat delosdan içerisini kapamak istiyorum nasıl kapatırım? npcden silmek falan gibi değilde kod ile kapatmak istiyorum yada sql tarafından çünkü tbl editleyip girilsinde istemiyorum.
var mı bir çözümü acaba? ıstırap src

Furkan

KY Saygın Üye
Yardımsever
delostan içerisinden kastın ne?

sqlde zoneinfo tablosundan map i bulup status 0 a çekersen kapanır veya minimum level 100 yapabilirsin

nxwile

KY Cezalı Üye
Merhaba hocalarım,
delosa giriş açık olacak fakat delosdan içerisini kapamak istiyorum nasıl kapatırım? npcden silmek falan gibi değilde kod ile kapatmak istiyorum yada sql tarafından çünkü tbl editleyip girilsinde istemiyorum.
Görselde "Kırmızı" ile işaretli tablodaki "Status" alanını hangi mapı kapamak istiyorsan 0 yaparak giriş çıkış işlemini engelleyebilirsin.

jpeg.png

Adorable

KY Saygın Üye
Web
japko.us
Abyss dungeonu kapatmak istiyorsan, arkadaşların dediği yerden kapatabilirsin. Geri kalan npcden ışınlanılan yerleri kapamak için de npcnin luasına bak zonechange bölümlerini yorum satırına al lua kodu ile kapanır.

LupaLanD

Developer
S.Moderatör
Coder
Yardımsever
Merhaba hocalarım,
Diğer arkadaşların dediği gibi ZONE_INFO tablosunda Status 0 yaparak kapatabilirsin veya K_OBJECTPOS tablosundan kapıyı pasif yapabilirsin.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt