Reklam
Söyledikleri hiçbirsey anlamadı dediğim hatası nedir açıklar mısı görsel baktım link ne gibi hatası ?Merhaba zone 1 ve 2 de obje hataları var bunun sebebi nedir nasıl çözüm yapabilirim acaba ?
versiyon 1098
İyi forumlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam nasıl anlamadım resime baksan zaten anlarsın objeler bozuk işte resimde görünüyor 2 tane resim var baya basit bir soruSöyledikleri hiçbirsey anlamadı dediğim hatası nedir açıklar mısı görsel baktım link ne gibi hatası ?
Hocam nasıl anlamadım resime baksan zaten anlarsın objeler bozuk işte resimde görünüyor 2 tane resim var baya basit bir soru
Sizde sorunsuz varmı hocam arıyoru bulamadımGtdsi uyumsuz başka map dosyası dene ustam
var da perşembe günü verebilirim uyarsa işyerindeki bilgisayarda yarın işyerini açmayacağım işlerim varSizde sorunsuz varmı hocam arıyoru bulamadım![]()
Uygundur hocam bana sizden bekliyorum dosyaları özelden atarsanız çok sevinirimvar da perşembe günü verebilirim uyarsa işyerindeki bilgisayarda yarın işyerini açmayacağım işlerim var
Görsel baktımda kış ve kışsız var yanlış mı anladım?Hocam nasıl anlamadım resime baksan zaten anlarsın objeler bozuk işte resimde görünüyor 2 tane resim var baya basit bir soru
Biri emc biri lufersonGörsel baktımda kış ve kışsız var yanlış mı anladım?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.işartledim doğru mu?