Reklam
AsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ekli dosyayı görüntüle 2322
AsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
teşekkürlerAsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
tesekkurkerAsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
teşekkürlerAsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
tqIni adalah peta event League of Legends yang digunakan di AsgardKO. Peta ini bukan sepenuhnya karya saya, tetapi saya telah memperbaiki beberapa kesalahan dan secara umum meningkatkan lingkungannya. Teks "GKSOFT" di tanah telah dihapus. Editornya mungkin milik orang lain, tetapi saya hanya bertanggung jawab setengah dari pembuatan peta ini.
***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
tesekkurler..AsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
tesekkurlerAsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.
test edemAsgardKO da kullanılan, LOL etkinliği haritasıdır. Tamamen benim yaptığım bir harita değil ancak hatalı yerlerini düzeltip, genel olarak çevre düzeni yaptım. Yerdeki GKSOFT yazısı silinmiştir. Editör başkasına ait olabilir ancak haritanın emeği yarı olarak bana aittir.