Reklam
Eyvallah hocam. Umarım kitleye ve piyasaya kaliteli işler çıkarıp insanlara uygun fiyat ve hizmet sunarız <3@volkansolmaz ve @GUNEYHAN Ellerine Sağlik Güzel olmuş Hocam <3
Güzel İyi Satişlar Hayırlı Olsun <3Eyvallah hocam. Umarım kitleye ve piyasaya kaliteli işler çıkarıp insanlara uygun fiyat ve hizmet sunarız <3
teşekkürler <3Hayırlı satışlar diliyorum. İşinizde gerçekten profesyonelsiniz.
Canımsın hocamÖncelikle herkese merhaba üstadım bence gördüğüm en güzel sanatsal çalışmayı yaparak adete deyim yerindeyse Davinci gibi bir eser çıkardığını düşünüyorum ve ekliyorum her türlü görsel yetiye sahip sanatkar olan bu kardeşimize işlerinizi güvenle teslim edebilirsiniz bırakın hayalleriniz gerçeğe dönüşsün....herşey için çok teşekkür ederim bazı kahramanlar pelerin takmaz....
Beğendiyseniz ne mutlu bana hocam. İyi günlerde kullanın <3Satış konularına yorum yapmak pek huyum değildir. Çıkardığımız bir uygulama için volkan hocamdan bir çalışma istedik sağolsun beni kırmadı, çok güzel bir iş çıkarttı ellerine sağlık tekrardan
bayraklı oturan karakter guzel olmus?İLETİŞİM?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
DİSCORD:
EKLE: @leviacaster
Çalışma Videoları:
Youtube:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BİZİMLE İLETİŞİME GEÇ
SENİN İÇİN EN İYİ TASARIMLARI HAZIRLAYALIM!
Ekli dosyayı görüntüle 6916
Örnek çalışma videoları:
Eline sağlık volkan kardeşim gerçekten işinin ehli birisi bende işlerimi yaptırıyorum şuan hayla beraber çalıştığımız bir arkadaşımdır sen hayal et volkan kardeşim hayata geçiriyor gerçekten yaptırdığım işlerden çok memnunum inşallah daha çok iyi işler çıkaracağımıza eminim?İLETİŞİM?
DİSCORD:
EKLE: @leviacaster
Çalışma Videoları:
Youtube:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
BENİMLE İLETİŞİME GEÇ
SENİN İÇİN EN İYİ TASARIMLARI HAZIRLAYALIM!
Ekli dosyayı görüntüle 18279
Ekli dosyayı görüntüle 18280
Ekli dosyayı görüntüle 18281
Ekli dosyayı görüntüle 18282
Ekli dosyayı görüntüle 18284
Örnek çalışma videoları: