Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ Login ekranı ui animasyon donması.

KY Kıdemli Üye
Kullanılan Source
Istırap
Kullanılan Database
-
Kullanılan Client
24xx
Kullanılan Web Panel
-
Versiyon
24xx
Merhabalar,
Re_login_intro.uif içindeki 10 frame animasyonu değiştirmeye çalışıyorum.
loginbackground_00001.dxt loginbackground_00002.dxt vesaire
2-3-4-5 den 10'a kadar değiştirdim.
Ancak Frame 1 ile Frame 10 geçişinde donma oluyor. Animasyon akıcı akmıyor.
Forumdan birkaç client indirip içindekilere baktım, UIF ayarlarımda ciddi bir gariplik gözlemlemedim. UIF editörle baktığımdada herşey yerli yerinde.
Bilmediğim gözden kaçırdığım bir client ayarı varmı acaba?

Teşekkürler...

Çözüm
8-10 saat uğraşın ardından HOOK taraflı güncellemeler ile çözdüm. Yapmak isteyen olursa clientin ilk 10 frame'ini sabitleyip yada silip - sonraki frameleri 10-11 vb şeklinde atıp bir for döngüsüyle set visible hale getirip döndürebilir.
yinede çabalayanlara teşekkürler.
exe içindeki hex kodları ellemeyi denemeyin bile ilk 10 frame'i 100 yaparım diye, işe yaramıyor pointerlar ve adresler ağ gibi birbirini sarmış , 10 frame sonrasını 100 yapsanız exe bu sefer crash yiyiyor . yapmak isteyenlere umarım ipucu olur bu bilgiler
KY Kıdemli Üye
Merhabalar,
Forumdan birkaç client indirip içindekilere baktım, UIF ayarlarımda ciddi bir gariplik gözlemlemedim. UIF editörle baktığımdada herşey yerli yerinde.

Teşekkürler...

Buradan bakabilirsin, forumda dolaşırken gördüm:
re_login_intro.uif uif yükleyin Doku bakabilirsin.

Sitesi :

KY Kıdemli Üye
Merhabalar,

Teşekkürler...
Fiikir verme açısından yazıyorum Ben 10 adet aynı resimden oluşturup (opallık) olarak %10dan %100e kadar 10 ayrı şekilde yaptım böyle çözüm buldum kendimce :)

KY Kıdemli Üye
8-10 saat uğraşın ardından HOOK taraflı güncellemeler ile çözdüm. Yapmak isteyen olursa clientin ilk 10 frame'ini sabitleyip yada silip - sonraki frameleri 10-11 vb şeklinde atıp bir for döngüsüyle set visible hale getirip döndürebilir.
yinede çabalayanlara teşekkürler.
exe içindeki hex kodları ellemeyi denemeyin bile ilk 10 frame'i 100 yaparım diye, işe yaramıyor pointerlar ve adresler ağ gibi birbirini sarmış , 10 frame sonrasını 100 yapsanız exe bu sefer crash yiyiyor . yapmak isteyenlere umarım ipucu olur bu bilgiler

Çözüm
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Buradan bakabilirsin, forumda dolaşırken gördüm:
re_login_intro.uif uif yükleyin Doku bakabilirsin.

Sitesi :
Hırsızın başkasından çalarak yaptığı siteyi insanlara neden paylaşıyorsun? İnsanların uğraşarak yaptığı uifleri çalsın diye mi?

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Hırsızın başkasından çalarak yaptığı siteyi insanlara neden paylaşıyorsun? İnsanların uğraşarak yaptığı uifleri çalsın diye mi?

Söylediğini pek anlayamadım. “Çalmak” derken neyi kastettiğini de anlamadım. Sitenin çalıntı olduğunu ben nereden bileyim?

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Söylediğini pek anlayamadım. “Çalmak” derken neyi kastettiğini de anlamadım. Sitenin çalıntı olduğunu ben nereden bileyim?
Çalmak derken neyi kastettiğimi iyi biliyorsun, o sitenin kime ait olduğunu da iyi biliyorsun numara yapma..

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Öyleyse kanıtla kardeşim. Bence biraz kıskanmışsın; düşmanca davranıyorsun.
Ben senin neyini kıskanıcam hırsızın tekisin. Bende bunların daha iyileri var merak etme.. Ayrıca AGS nin yaptığı paneli kopyalamışsın birebir aynısı.. Dünde diğer konuda kendini savundun prenses emre anlamadım zannetme. Bu konuya da kendi linkini paylaşmışsın.

KY Kıdemli Üye
Ben senin neyini kıskanıcam hırsızın tekisin. Bende bunların daha iyileri var merak etme.. Ayrıca AGS nin yaptığı paneli kopyalamışsın birebir aynısı.. Dünde diğer konuda kendini savundun prenses emre anlamadım zannetme. Bu konuya da kendi linkini paylaşmışsın.

Yanlış kişiyi tanımışsın. Gerçekten komiksin, ne diyeyim bilemedim.

KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Ahh neee güzel öyle diosun sevindin yapazeka ahh kelime %100 bulunca mı sanıyo gülüyorum çakal kafanlı :)
Bak bozuk türkçen ortaya çıktı, hırsız copy pasteci insansın prenses emre bana mail atıp konuşalım mı diyen zavallısın hemde :) Senin neler yaptığını cümle alem biliyor :)

Üst Alt