Reklam
Gm karakter oluşturduğum halde giremiyorumDbden önce çarı gm yapın sonra girdikten sonra tbl yazarsınız
Uİ tbl lerini kontrol edin atladığınız yer olabilirGm karakter oluşturduğum halde giremiyorum
sorunsuz şekilde hepsi düzgünUİ tbl lerini kontrol edin atladığınız yer olabilir
hiçbir virüs programı aktif değilKaspersky mı kullanıyorsunuz?
hocam senin clientte sıkıntı var item cloak.dxt lerde filan ayrıca snd klasöründe güncelemen lazım başka bir client ile deneLOG HATASI
[20:03:32] CGameProcMain::InitZone -> Zone Change (-1 -> 71) Position(0.0, 0.0, 0.0)
[20:03:32] CN3WorldManager::InitWorld Pre delete
[20:03:33] CN3WorldManager::InitWorld Pre new Terrain ZoneID(71)
[20:03:36] CGameProcMain::MsgRecv_MyInfo_All : failed find character resource data (Race : -1)
[20:03:38] invalid file handle(-1) - Can't open texture file(c:\users\ahmet\desktop\hellkotr client\item\cloak_c_81.dxt)
[20:03:38] invalid file handle(-1) - Can't open texture file(c:\users\ahmet\desktop\hellkotr client\item\cloak_c_82.dxt)
[20:03:38] Create Failed - Snd\glory_ka_m.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\glory_ka_w.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\glory_el_m.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\glory_el_w.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\rush_ka_m.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\rush_ka_w.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\rush_el_m.ogg
[20:03:38] Create Failed - Snd\rush_el_w.ogg
istirap için önerebileceğiniz client varmıhocam senin clientte sıkıntı var item cloak.dxt lerde filan ayrıca snd klasöründe güncelemen lazım başka bir client ile dene
versiyon nediristirap için önerebileceğiniz client varmı
2369versiyon nedir
hocam hepsi ıstırab diye geçiyor herkes kafasına göre haritaya bişey ekliyor onlarda sorun yapıyor 1098 olsa idi benim clientti indir diyecektim ama 2369 değil dc: mayko.net ekle düzgün bir dosya önereyim burdan yazmayayım reklam derler şimdi
w11 ve kaspersky kullananlarda var böyle birşey bende çözemedim onuKaspersky mı kullanıyorsunuz?
hemen deniyorum tşk ederim dönüş için2383 clientlerden Zones dosyasını kendi clientinize copy paste yapın hepsini değiştir seçeneğine tıklamayın bu dosyalari atla seçeneğine tıklayın olmayan dosyaları aticaktir bı de bunu deneyin ve src de map dosyalarına da aynı şeyi uygulayın denemekten zarar gelmez
herşeyi denedim yine olmadı problem devam ediyor2383 clientlerden Zones dosyasını kendi clientinize copy paste yapın hepsini değiştir seçeneğine tıklamayın bu dosyalari atla seçeneğine tıklayın olmayan dosyaları aticaktir bı de bunu deneyin ve src de map dosyalarına da aynı şeyi uygulayın denemekten zarar gelmez