Reklam
Odbc ayarın hatalıdır eger local ıp adreslerini İNİ , DB , src ve acs ye dogru girdin iseNe yapmam lazım bir türlü baglanamadim
DC msevdaroglu eklersen bir bakalımReis windows authenticationu ayarladım sa kullanıcı adına bağlandı ama şuan localhost da boş ekran görünüyor odbc ayarı mı olmadı acaba
Port açacaksınız ayrıca db de çift giriş yapacaksın biri local digeri normal ıp@bluemansiiz hocam bu arkadaşın pc sindeyim de şuanda bu ev pc ye kurmak istiyormus onun için port filan acık olması lazım degilmi ?
localhost olarak girer port gerek yoktur public olacaksa port gereksinimi vardır, sadece mssql managament ten name pipe servisini enable edin@bluemansiiz hocam bu arkadaşın pc sindeyim de şuanda bu ev pc ye kurmak istiyormus onun için port filan acık olması lazım degilmi ?
Hocam yani ne yapmam lazım suan anlamadım , sql bağlantısı kullanıcıyı açtı ama odbc den midir bilmem localhostta boş ekran gösteriyorlocalhost olarak girer port gerek yoktur public olacaksa port gereksinimi vardır, sadece mssql managament ten name pipe servisini enable edin