31 Ara 2023 #1 S Silinen Üye KY Misafir fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ?
Çözüm S Silinen Üye 2 31 Ara 2023 simsekcafe' Alıntı: fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... konudaki Directx SDK'yı kurun. konuyu okumamışsınız muhtemelen
simsekcafe' Alıntı: fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... konudaki Directx SDK'yı kurun. konuyu okumamışsınız muhtemelen
31 Ara 2023 #2 S Silinen Üye 2 KY Misafir simsekcafe' Alıntı: fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... konudaki Directx SDK'yı kurun. konuyu okumamışsınız muhtemelen Oyla 0 Downvote Çözüm
simsekcafe' Alıntı: fatal error LNK1104: 'DSetup.lib' dosyası açılamıyor bu hatayı nasıl çözebilirim daha önce karşılaşan arkadaşlar yardım edebilir mi ? Genişletmek için tıkla ... konudaki Directx SDK'yı kurun. konuyu okumamışsınız muhtemelen
31 Ara 2023 #3 S Silinen Üye KY Misafir okudum indirdim o dosyaları ama kurmayı unutmuş olabilirim bakıyorum Oyla 0 Downvote
31 Ara 2023 #6 S Silinen Üye 2 KY Misafir simsekcafe' Alıntı: sorunu çözdüm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tam olarak nerde takıldığınızı buraya yazarsanız. Diğer insanlar arama yaptığında sizin ulaştığınız sonuca ulaşır. Oyla 0 Downvote
simsekcafe' Alıntı: sorunu çözdüm teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Tam olarak nerde takıldığınızı buraya yazarsanız. Diğer insanlar arama yaptığında sizin ulaştığınız sonuca ulaşır.
31 Ara 2023 #7 S Silinen Üye KY Misafir hagen' Alıntı: Tam olarak nerde takıldığınızı buraya yazarsanız. Diğer insanlar arama yaptığında sizin ulaştığınız sonuca ulaşırb hagen' Alıntı: belirtilen uygulamaları yükledim sorun ortadan kalktı uygulamalarla alakalıymış Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
hagen' Alıntı: Tam olarak nerde takıldığınızı buraya yazarsanız. Diğer insanlar arama yaptığında sizin ulaştığınız sonuca ulaşırb hagen' Alıntı: belirtilen uygulamaları yükledim sorun ortadan kalktı uygulamalarla alakalıymış Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...