Reklam
niçin yarıya düşürmek istiyorsun lvl atlamayı zorlaştıracaksan lvl atlamak için exp oranını artırabilirsin DB den LEVEL_UP tablosundan aksi takdirde sırf DB taraflı ayarlanmaz diye biliyorumBildiğiniz gibi level 61'den sonra gelen exp'in yarıya düşmesi lazım ancak aynı oranda exp gelmeye devam ediyor. SQL'den bunu ayarlamanın bir yolu var mı?
Level_UP tablosunda sadece leveller için gerekli exp gereksinimi yazıyor hocam, hangi levelda ne kadar exp geleceği ile ilgili hiç bir sütun yok. Tabi ordan lvl 61den sonra istediği exp'i 2ye katlayarak aynı etkiyi yaratabilirim ancak orjinalliği bozmamak adına o şekilde yapmak istemedimSQL de DB de level_UP yazan tabloyu değiştir reis düzelir
O yöntemi ben de düşündüm hocam ama orjinalliği bozmamak adına son çare olarak saklıyorum. DB taraflı olmazsa kaynak kod tarafından müdahale edeceğim mecburen. Kolay bir yolu varsa bu şekilde halledeyim diye önce bir foruma danışmak istedimniçin yarıya düşürmek istiyorsun lvl atlamayı zorlaştıracaksan lvl atlamak için exp oranını artırabilirsin DB den LEVEL_UP tablosundan aksi takdirde sırf DB taraflı ayarlanmaz diye biliyorum
if (GetLevel() >= 61)
FinalExp = FinalExp / 2;
Bu yemez hocam ?Kaynak koddan sorunu çözdüm, faydalanmak isteyen olursa çözümü bırakıyorum buraya. SourceFiles/UserSystem/UserLevelExperienceSystem.cpp/CUser/ExpChange içinde void CUser::ExpChange(std::string descp, int64 iExp, bool bIsBonusReward) fonksiyonunun en altına Exp = FinalExp; ifadesinin hemen öncesine
bu kodu eklemeniz yeterli.Kod:if (GetLevel() >= 61) FinalExp = FinalExp / 2;
Sıkıntı değil hocam nostalji amaçlı botlarla takıldığım 2004 yılının kopyası bir serverım var benden başka kimse yok benim işimi gördü bu şekildeBu yemez hocam ?
Bu görevden, eventlerden vs gelen expi de yarıya düşürür. Sizin işlem yapmanız gereken fonksiyon recvexp mi buna benzer bir isimde olan fonksiyon.
üzdün be agaSıkıntı değil hocam nostalji amaçlı botlarla takıldığım 2004 yılının kopyası bir serverım var benden başka kimse yok benim işimi gördü bu şekilde![]()
Valla hocam günümüz usko'ya knight online demeye utanıyorum, pvplerin de hali belli en çok dayanan myko 1 hafta 10 gün gidiyor üstelik p2win hepsi. Hiç anlamıyordum 3 ay öncesine kadar yazılım ve server işlerinden ama sırf eski günleri yaşayabilmek adına gece gündüz uğraştım yaptım sonunda, hala da birşeyler ekleyip, bugları gidermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Hem öğreniyorum hem eğleniyorumüzdün be aga