Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Launcher Source - Patch System

brockley

KY Üye
Hello everyone, I developed a launcher for my own server some time ago. I've added the infrastructure of an open-source project from Github. I replaced the update infrastructure with the USKO patch system. You can configure it exactly as is, just pay attention to the folder structure where you will send the patches on your server from the source code; there are a few changes in that part.

You can apply patches using either a zip file or, for a much smoother and faster solution, a .tar or .7z file. It merges fragmented item, fx, and ui folders. It also seamlessly applies patches to your already packed files.

It's a great system, open to further development, especially for those who like change. Enjoy using it!
This is an exclusive post from Ko-yardim.com. It has not been shared elsewhere.

Ekli dosyayı görüntüle 15677

***Hidden text: Cannot be quoted.***
hek

Asima

KY Üye
Merhaba arkadaşlar kendi sunucum için zamanında launcher geliştirmiştim. Github üzerinden açık kaynak bir projenin alt yapısını ekledim. Güncelleme alt yapısını usko patch sistemi ile değiştirdim. Bire bir config edebilirsiniz sadece sunucunuzdaki patch gondereceğiniz klasör yapısına sourceden dikkat edin o kısımda bir kaç değişiklik var.

Patchleri ister zip isterseniz çok daha sorunsuz ve hızlı .tar veya 7z ile gerçekleştirebilirsiniz. Parçalanmış item,fx,ui klasörlerini birleştirir. Packlenmiş dosyanıza da patch sorunsuz atar.

Değişiklik sevenlere özel geliştirmeye açık güzel bir sistemdir. Güle güle kullanın.
Ko-yardim.com özel paylaşımıdır. Başka yerlerde paylaşılmadı.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
ty my friend!

TheWolf

KY Üye
Merhaba arkadaşlar kendi sunucum için zamanında launcher geliştirmiştim. Github üzerinden açık kaynak bir projenin alt yapısını ekledim. Güncelleme alt yapısını usko patch sistemi ile değiştirdim. Bire bir config edebilirsiniz sadece sunucunuzdaki patch gondereceğiniz klasör yapısına sourceden dikkat edin o kısımda bir kaç değişiklik var.

Patchleri ister zip isterseniz çok daha sorunsuz ve hızlı .tar veya 7z ile gerçekleştirebilirsiniz. Parçalanmış item,fx,ui klasörlerini birleştirir. Packlenmiş dosyanıza da patch sorunsuz atar.

Değişiklik sevenlere özel geliştirmeye açık güzel bir sistemdir. Güle güle kullanın.
Ko-yardim.com özel paylaşımıdır. Başka yerlerde paylaşılmadı.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Teşekürler

daywalker

KY Kıdemli Üye
Halo semuanya, saya mengembangkan peluncur untuk server saya sendiri beberapa waktu lalu. Saya telah menambahkan infrastruktur dari proyek sumber terbuka dari Github. Saya mengganti infrastruktur pembaruan dengan sistem patch USKO. Anda dapat mengkonfigurasinya persis seperti aslinya, hanya perlu memperhatikan struktur folder tempat Anda akan mengirim patch ke server Anda dari kode sumber; ada beberapa perubahan di bagian itu.

Anda dapat menerapkan patch menggunakan file zip atau, untuk solusi yang jauh lebih lancar dan cepat, file .tar atau .7z. Program ini menggabungkan folder item, fx, dan ui yang terfragmentasi. Program ini juga menerapkan patch secara mulus ke file yang sudah Anda kemas.

Ini adalah sistem yang hebat, terbuka untuk pengembangan lebih lanjut, terutama bagi mereka yang menyukai perubahan. Selamat menggunakannya!
Ini adalah unggahan eksklusif dari Ko-yardim.com. Unggahan ini belum dibagikan di tempat lain.

***Teks tersembunyi: Tidak dapat dikutip.***
Tq

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt