Reklam
Hangi versiyon kuruyorsunMerhaba ıstırap 1098 myko dosyalarını indirdim vısual ve sql ile islemler yapılıp basarılı bır sekılde gameserver exe ve logın server exe olusturdum fakat lanuchere start gelıyor ıd pw ekranı gelmeden atıyor gecen gunlerde ıd pw ekranı gelıp 10600 hatası verıyordu sımdı oraya kadar gelemıyorum 16000 hatası aldıgımız zaman gameserver exe de lısans bıttı hatası spawnlanıyordu onu kaldırdım unknow data files hatası verdı lanucher sılıp bugun tekrardan ıstırabı kurayım dedım hersey oldu sadece ıd pw ekranı gelmıyor konuda yardımcı olacak varsa cok sevınırım herkese ıyı forumlarEkli dosyayı görüntüle 19932Ekli dosyayı görüntüle 19933
1098 kardesım 24x kurdum sorun yokda bunda sanırım antı cheatte bır sorun war ondan kaynaklı cozemedım gıttı yaHangi versiyon kuruyorsun
aynen oyle maksat nasıl cozulecegınde bılen bırı ınsallah yardımcı olur veya baska 1098 temız datebase bulmam gerekecek lılıt ko falan buldum kardesım ama onunda kodlarında skıntı war vısualda bır ton ugrastım beceremedımClient dll taraflı sorun olsa gerek
oyunun versiyonunu 1098 çevirmemişin hocam hala 2369 db istiyor 1098 kurmak biraz sıkıntısı çoktur uygun clientte ister1098 kardesım 24x kurdum sorun yokda bunda sanırım antı cheatte bır sorun war ondan kaynaklı cozemedım gıttı ya
onu cevırsem pekı sorun gıder mı kı bı ara cevırdım hata aldım dıye oyle bıraktım amaoyunun versiyonunu 1098 çevirmemişin hocam hala 2369 db istiyor 1098 kurmak biraz sıkıntısı çoktur uygun clientte ister
kardesım vallaha yardımcı olursan hayır duamı alırsın kafayı yıyecegım yaDestek gerekirse yardımcı olabilirim.
kardeşim odbc ayarlarında sorun var. dogru ayarları yapmalısın
yardım et can polat bılgı ver ozlu soz paylasılacak yer degıl