Cümleten selamun aleyküm. 1 haftadır izinliyim. Bu süreçte oyunda neler oluyor diye bakmak için oyuna girdim. Uçanı kaçanı zıplayanı neler neler. AdanZ ye tüm her yerde kosp var. Sonra dedim bari bizde yapalım. Madem bu kadar müsade ediyorlar. Bizde yapalım hiç değilse çarımız gelişsin dedim. Üşenmedim bir tane meşhur bir siteye girdim. Gördüklerime fiyatlara şaşırdım. Bunlar Makroya ayrı para veriyor. Tedarik işlemlerine ayrı para veriyor. TBL ye ayrı para veriyor. MOB büyütme gibi TBL ye ayrı para veriyor. Bunların hepsini toplayınca ciddi para çıkıyor. Sonra düşündüm. GM ekibi gerçekten çalışsa bunlara göz açtırmasa günlük banlar atılsa bunlar o kosp işine girmez. Gerçekten çok maliyeti var. Kısaca bir kosperin Pre hesap dahil aylık 1 çar için yapacağı masraf 3 bin tl. Bunu günlük banlasan bunu sürekli alacak parayı göze almayacaktır. Ama sen bu adamı 10 20 gün banlamazsan zaten adam karını yapıp kaçacaktır. Sen bu adamı 20. günde banlarsan bu adam o çarla zaten 15 20 bin kazanmış olacak.
Buradan GM ekibine sesleniyorum. Lütfen oyunla ilgilenin. Topic konusu değildir.