Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

KONU DIŞI Kofelis.com'un kapatılması hk. Herkesten Özür dilerim.

Levia

Graph. Desig.
Yardımsever
Herkese Selamlar.

İsmim Volkan. Yaşım 32. 2025 yılının sonlarında Kofelis.com olarak VACS altyapısı ile açmış olduğumuz farm sunucusunu bir anda kapatmak zorunda kaldık. Daha doğrusu ben ekipten ayrılmak zorunda kaldım. Bunun sebebi sunucu, oyuncu, gelir veya anlaşmazlık değildir. Sunucu sistemi ve kalitesi açısından kesinlikle harikaydı. Katılım keza öyleydi. Hatasız bir oyun ortaya çıkardık ama gerek bağlı olduğumuz sunucu hizmetinin gerekse geçtiğimiz diğer sunucu hizmetlerinin yetersiz kalması oyunda aksaklık ve oyuncuda güvensizlik ortamı yarattı.

Bunları yazıyorum çünkü hayallerimdeki işi bitirmiş olmanın gururu ve işime olan güvenim ile herkese çok büyük beklentiler yarattım.

Ani ayrılık sebebim ise Sunucuyu editlemek ve alt yapıyı geliştirmek adına geçen 8 aylık süreç aileme olan bağımı zayıflattı. O dönem 9 aylık olan kızım ve 5 yaşındaki oğluma ilgisizlik olarak yansıdı. Sunucunun açılış döneminde bir anda patlak veren ailevi sağlık sorunları benim psikolojik durumumu biraz sarstı. Bu kısımlardan sonra gelen sunucu başarısızlığı biraz tuzu biberi oldu diyebilirim.

Ve o dönemde harcanan giderlerinde katılması biraz karışık bir duruma yol açtı. Sunucu gelirleri yok denecek kadar azdı. Gerek pus fiyatlarımızın düşük olması gerekse başlangıç yapan insanlara cömert davranmamız buna sebep oldu.

Ama tabi hepsini bir yana kaydırdığımızda hep "bahane" olarak görülebilir. Kendi adıma herkesten ÖZÜR DİLERİM.

Yarı yolda bıraktığım Ekip arkadaşlarımdan özür dilerim.
Oyuna girip destek olmaya çalışan eş dosttan özür dilerim.
Altyapı sahibi VACS 'den özür dilerim.
Oyunda 1 saniye bile geçirmiş oyunculardan özür dilerim.

Şuan şükürler olsun daha iyi bir dönemdeyim. Maddi sorunlar olsa bile , manevi durumumuz daha iyi. Sağlık sorunlarını atlattık. Daha sağlıklı bir aile yapısı ile yaşamaya devam etmek gibisi olmadığını anlamış olmam bana mutluluk veriyor.

Geri dönüş sürecinde bana destek olan bu piyasada tanıştığım insanlara ayrıca teşekkür ederim.

Sunucu ortağım olsa da aslında yakın dostum olan Sercan.
Piyasanın ilk gününden beri yanımda olan @LOTUSGAMİNG Sahibi Mete.
Belki de en fazla kahrımı çeken VACS sahibi Furkan.
Ve adını sayamayacağım kadar çok oyuncu ve clan başkanları.

Teşekkür ederim ve tekrar herkesten özür dilerim.

Son düzenleme:

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
dostum hiç bir şey alieden ve huzurundan önemli değildir bunu yaşayan bilir verdiğin karar bana kalırsa son derece doğru yolun açık olsun kendini üzme <3

Levia

Graph. Desig.
Yardımsever
dostum hiç bir şey alieden ve huzurundan önemli değildir bunu yaşayan bilir verdiğin karar bana kalırsa son derece doğru yolun açık olsun kendini üzme <3
Çok teşekkür ederim <3
Bunu kötü bir şekilde deneyimlemek biraz durumu negatif hale getirse de zararın neresinden dönersem kardır mantığı ile aldığım karar beni bugün daha sağlıklı bir hale getirdi.

Spartus

KY Kıdemli Üye
Aile herşeydir temennim ailen ile huzurlu ve mutlu anılar biriktirmen aynı duruma yakın sorunlar ile bende karşılaştım zamanında yaşayan bilir.

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt