Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Ko-Skill Editor

KY Uzman Üye
Bu proğram neler yapabilir?
*bütün tablodaki skilleri listeleyebilir,editleyebilir,yeni ekleyebilir,silebilir.
*üstten dilediğiniz job ve class numarası seçerek,altta hangi karakterlerin o jobda olduğunu görebilir,ve hangi skilleri kullandığını görebilirsiniz.
Not: (skiller şifreli olduğu için karakterin açık olan skillerini göstermedim ,en fazla lv e göre skilleri listeleyebilirdim fakat gerek duymadım.Nihayetinde bu bir skill editorü.)
*uzak ve local bağlantı mevcuttur.
*tekli ya da toplu import,export mevcuttur.
*bütün versiyonları manuel ,düz veya kendi yapacağınız versiyonla seçip kaydedebilirsiniz.
*tablo iç list dilediğiniz gibi genişletip,darlatabilirsiniz
*değer olanlar yeşil,değeri 0 olanlar kırmızı,hiç değer yoksa siyah renktedir.
*Alt kısımda bütün değerleri uğraşmadan görmenize olanak sağlar.
*seçilen class a ait olmayan tablolar pasif olur.
*dump veya exe hack denemeleriniz için 3 hak yazdım,3ihlal süresi ücretsiz sunduğum 1 aylık lisansınız kalıcı olarak iptal olmaktadır.
*1aylık kullanım süresi yazdım,kırmak,Hacklemek yasaktır, güle güle kullanın :))
1.png

2.png

3.png

4.png

Son düzenleme:
KY Kıdemli Üye
Web
atlaspvp.online
Bu proğram neler yapabilir?
*bütün tablodaki skilleri listeleyebilir,editleyebilir,yeni ekleyebilir,silebilir.
*üstten dilediğiniz job ve class numarası seçerek,altta hangi karakterlerin o jobda olduğunu görebilir,ve hangi skilleri kullandığını görebilirsiniz.
Not: (skiller şifreli olduğu için karakterin açık olan skillerini göstermedim ,en fazla lv e göre skilleri listeleyebilirdim fakat gerek duymadım.Nihayetinde bu bir skill editorü.)
*uzak ve local bağlantı mevcuttur.
*tekli ya da toplu import,export mevcuttur.
*bütün versiyonları manuel ,düz veya kendi yapacağınız versiyonla seçip kaydedebilirsiniz.
*tablo iç list dilediğiniz gibi genişletip,darlatabilirsiniz
*değer olanlar yeşil,değeri 0 olanlar kırmızı,hiç değer yoksa siyah renktedir.
*Alt kısımda bütün değerleri uğraşmadan görmenize olanak sağlar.
*seçilen class a ait olmayan tablolar pasif olur.
*dump veya exe hack denemeleriniz için 3 hak yazdım,3ihlal süresi ücretsiz sunduğum 1 aylık lisansınız kalıcı olarak iptal olmaktadır.
*1aylık kullanım süresi yazdım,kırmak,Hacklemek yasaktır, güle güle kullanın :))
Ekli dosyayı görüntüle 19172
Ekli dosyayı görüntüle 19173
Ekli dosyayı görüntüle 19174
Ekli dosyayı görüntüle 19175
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
[/REPLYANDTHANKS]
yeni başlayan arkadaşlar için ve bu işi öğrenmek isteyenler için çok güzel paylaşımlar yapıyorsun dostum eline koluna sağlık

KY Kıdemli Üye
lisas anahtarı istiyor başka türlü açmıyor bence lisaslamana gerek yoktu madem lisas yapıcaksın satışa sunucasın ozaman

Üst Alt