Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forum sakinleri, Knight Unity için geliştirdiğim Hellbot'u ücretsiz şekilde paylaşıyorum.
Hellbot şuan için çok temel özelliklere sahip. Bu özellikleri kapatıp açabilirsiniz.
Auto Loot; Şuan tüm kutuları otomatik bir şekilde topluyor. İleride bir filtre getirilebilir.
Genie Cheat; Genieyi başlatıp kapattığınızda, genie çalışmaya devam eder ve genie süreniz düşmez. Ancak başka oyuncular kafanızda genie işaretini görmez.
Emulator bypass ; Emulator detectionı için kullanılan fonksiyonları devre dışı bırakır. İstediğiniz emülatorde giriş yapabilirsiniz
Move in Skill animation; Skill kullanırken hareket edebilirsiniz. Örneğin Priest ile yürürken buff/heal atmanızı sağlar. Okçuda biraz buglı ona bakmam lazım ok atmanız için önce durmanız gerekiyor.
I'm not robot bypass; Herhangi bir şekilde oyun içerisinde I'm not robot yazısını görmezsiniz. Zaten client bazlı olduğu için sunucunun bundan haberi olması imkansız.
Oyunu açtığınızda ekranın sol üst köşesinde bir icon görüceksiniz ona tıklayarak ayarlar bölümüne gidebilirsiniz. Sadece ayarı değiştirmeniz yeterli. Oyunu açıp kapattığınızda bu ayarlar değişmeyecektir.
Hellbot'un UI kısmı hariç geri kalanını Rust ile yazdım. Tamamen eğlence ve öğrenme amaçlı yaptığım bir proje. Pokemongo için yapılan benzer hile eklentisi olan PGSharp'ın kodunu inceleyerek geliştirdim. Kodu biraz daha düzene oturttup ECS engine'ı entegre ettikten sonra githubda açık kaynak olarak paylaşacağım.
Uygulama içerisinde backdoor olup olmadığını test etmek için network trafiğinize bakabilirsiniz. Bunun için cihaz içerisinde tcpdump çalıştırmanız yeterli. Eğer knight unity sunucuları dışında bir yere istek gidiyorsa birşeyler yanlış demektir.
GÜNCELLEME:
* Projeyi devam ettirmeme kararı aldım. Kaynak kodlarını github üzerinden paylaşıyorum. Uğraşıcak arkadaşlara şimdiden iyi rust öğrenmeler diliyorum :=)