Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Knight Online Source – Character Info / Character Tab Yanlış İçerik Gösteriyor

KY Üye
Kullanılan Source
Deafsoft 2383
Kullanılan Database
2383 Usko Database
Kullanılan Client
Deafsoft Client
Kullanılan Web Panel
-
Versiyon
v2383
Merhaba arkadaşlar,

Knight Online 2383 kaynak kodlarını kullanıyorum ve Character Info bölümünde garip bir sorunla karşılaştım.

Eklediğim görsellerde;
  • 1. görseldeki durum hatalı olan mevcut görünüm.
  • 2. görsel ise olması gereken doğru görünüm.
Character Info > Character sekmesine girdiğimde normal karakter bilgileri yerine Remaining Perk Point ve %2 attack bonus seçeneklerinin bulunduğu farklı bir ekran geliyor.

Normalde burada 2. görselde olduğu gibi Level, EXP, Attack, Defence, STR, HP, DEX, MP, INT, Resistance vb. karakter bilgilerinin görünmesi gerekiyor.

Kaynak kod üzerinde bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum fakat sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. Sanki Character sekmesine farklı bir pencere/panel bağlanmış veya UI tarafında yanlış bir eşleşme oluşmuş gibi duruyor.

Bu durum Knight Online tarihinde bir ilk olabilir; Character Info bile karakteri bırakıp perk kasmaya başlamış.

2383 source üzerinde bu sorunun kaynağı ne olabilir? Character Info'nun Character bölümünü tekrar doğru şekilde nasıl düzeltebilirim?

Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan veya hangi kısımları kontrol etmem gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-08-17 192632.png
    Ekran görüntüsü 2026-08-17 192632.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 71
  • How-to-Give-Stats-to-a-Rogue-on-Knight-Online.jpg
    How-to-Give-Stats-to-a-Rogue-on-Knight-Online.jpg
    119.6 KB · Görüntüleme: 74
KY Uzman Üye
Yardımsever
Xing var benim paylaşımımdakini kullanabilirsin fakat detaya girmek istersek birlikte geceleriz sabah iş var

KY Saygın Üye
Yardımsever
Merhaba arkadaşlar,

Knight Online 2383 kaynak kodlarını kullanıyorum ve Character Info bölümünde garip bir sorunla karşılaştım.

Eklediğim görsellerde;
  • 1. görseldeki durum hatalı olan mevcut görünüm.
  • 2. görsel ise olması gereken doğru görünüm.
Character Info > Character sekmesine girdiğimde normal karakter bilgileri yerine Remaining Perk Point ve %2 attack bonus seçeneklerinin bulunduğu farklı bir ekran geliyor.

Normalde burada 2. görselde olduğu gibi Level, EXP, Attack, Defence, STR, HP, DEX, MP, INT, Resistance vb. karakter bilgilerinin görünmesi gerekiyor.

Kaynak kod üzerinde bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum fakat sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. Sanki Character sekmesine farklı bir pencere/panel bağlanmış veya UI tarafında yanlış bir eşleşme oluşmuş gibi duruyor.

Bu durum Knight Online tarihinde bir ilk olabilir; Character Info bile karakteri bırakıp perk kasmaya başlamış.

2383 source üzerinde bu sorunun kaynağı ne olabilir? Character Info'nun Character bölümünü tekrar doğru şekilde nasıl düzeltebilirim?

Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan veya hangi kısımları kontrol etmem gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler.
Back butonu calismiyormu

Üst Alt