Reklam
Back butonu calismiyormuMerhaba arkadaşlar,
Knight Online 2383 kaynak kodlarını kullanıyorum ve Character Info bölümünde garip bir sorunla karşılaştım.
Eklediğim görsellerde;
Character Info > Character sekmesine girdiğimde normal karakter bilgileri yerine Remaining Perk Point ve %2 attack bonus seçeneklerinin bulunduğu farklı bir ekran geliyor.
- 1. görseldeki durum hatalı olan mevcut görünüm.
- 2. görsel ise olması gereken doğru görünüm.
Normalde burada 2. görselde olduğu gibi Level, EXP, Attack, Defence, STR, HP, DEX, MP, INT, Resistance vb. karakter bilgilerinin görünmesi gerekiyor.
Kaynak kod üzerinde bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum fakat sorunun nereden kaynaklandığını bulamadım. Sanki Character sekmesine farklı bir pencere/panel bağlanmış veya UI tarafında yanlış bir eşleşme oluşmuş gibi duruyor.
Bu durum Knight Online tarihinde bir ilk olabilir; Character Info bile karakteri bırakıp perk kasmaya başlamış.
2383 source üzerinde bu sorunun kaynağı ne olabilir? Character Info'nun Character bölümünü tekrar doğru şekilde nasıl düzeltebilirim?
Daha önce benzer bir sorunla karşılaşan veya hangi kısımları kontrol etmem gerektiğini bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Back butonu calismiyormu
uif yanlışır hocam uif değiş