Merhaba arkadaşlar projemin yavaş yavaş sonuna geliyorum ve tanıtım mahiyetinde bir video çektim. Hasata olduğum için sesim çok çıkmadı kusura bakmayın.
Projemi kısaca özetlemem gerekirse esnek ve dinamik pedal diyebilirim.
- İstediğiniz karakteri tek pedal üzerinden kontrol edebileceksiniz (Mod geçişi)
- Her karaktere özel 2 adet combo ekli (Çoğaltılabilir)
- Pashe ayarları ile asas f geçiş modu.
- okcu 3-5 mouse combo ve w combo 2 ayrı combosu var 72 r ve tekli skill hepsi bir arada. (Tekli skill tarama modunda çalışıyor 80-72-light ice-70 koyarsanız light yada diğerleri açıldıkca vurur 70 i sürekli vurur)
- Esnek zamanlama ile oynadığınız pvp yada bilgisayar özelliklerinize göre alabileceğiniz maximum performansı alabilirsiniz.
- OTO HP MP Kullanılabilir yada kullanılmaz isteğe bağlı.
- Pedalda oluşabilecek herhangi bir yazılımsal sorun yada güncelleme için uzaktan bağlantı ile hex dosyası yükleyebilme.
Eklemeyi düşündüğüm özellikler.
- Ardiuno tarafı yapacaklarım.
1-Mod Çoğaltmak.
2-Serbest mod (Kullanıcı hangi tuşu kaç ms aralığında gireceğine kadar her şeyi kendisi ayarlayabileceği ayrı bir mod Aynı anda 6 tuşa kadar basabilme ardiuno tarafında yapıldı eksiği var program tarfına uyarlanacak.)
- Program tarafında yapacaklarım.
1- 72 yediğinde oto click, 75 yediğinde oto z.
2- Db vs yediğinde oto kalkan.
3- Oto styx.
4- Recorder (Uygulamaya başlat diyip kaydettiğiniz mouse klavye işlemlerini otomatik tekrar ettirme aralarındaki ms düzelttirebilme (Logi programı gibi.))
Projede ilk aşamda bunlar var arkadaşlar videodan görebilirsiniz uskoda performansını göstermeye çalıştım karakterim olmadığı için okcu karakterinde göstermek zorunda kaldım uskoda o yüzden skill sayısı kısıtlıydı.
Projeme eklemek sitediğim daha çok özellik var aslında ama sizinde fikrini almak istedim sizce projede şuda olsa iyi olur dediğiniz bir konu var mı yada burası olmamış dediğiniz yer belirtirseniz sevinirim her türlü eleştiri öneriye açığım.
Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Video :
Fırsatları kaçırmayın!