ALIŞ Knight Online Mobil Sunucu / Yazılım Geliştiricisi Arıyorum – Anahtar Teslim Proje

KY Üye
Merhaba arkadaşlar,

Knight Online pvp Android / iOS mobil sunucu projesi kurmayı düşünüyorum. Bu konuda daha önce ciddi bir çalışma yapmadığım için, projeyi baştan doğru altyapıyla kurmak ve uzun vadede sorun yaşamamak istiyorum.

Hazır bir altyapının düzenlenmesi veya mevcut bir sistemin geliştirilmesi de değerlendirilebilir. Ancak kullanılacak altyapının durumu, kaynak kodu, lisans hakları ve teknik destek konusunda her şeyin baştan net olmasını istiyorum.

Projede düşündüğüm temel yapı

- Android / iOS mobil client
- Unity3D altyapısı
- Login Server
- GameServer
- Client / Build
- Database
- Web yönetim paneli
- Admin / GM paneli
- Item, skill, drop, NPC, spawn vb. yönetimi
- Oyun içi market sistemi
- E-pin / ödeme sistemi entegrasyonu
- Sunucu kurulumu ve yapılandırması
- Gerekli optimizasyonlar
- Teknik dokümantasyon
- Kaynak kod veya açık ve net lisans modeli
- Bug fix ve teknik destek
- İleride yeni sistem ve özellik geliştirme

Özellikle önem verdiğim konular

Projeyi sadece kurup bırakmak istemiyorum. Uzun süre işletilebilecek ve gerektiğinde geliştirilebilecek bir sistem arıyorum.

Bu nedenle tekliflerde aşağıdaki konuların açıkça belirtilmesini rica ediyorum:

Kaynak kod:
Hangi kaynak kodların teslim edildiği ve teslimatın hangi aşamada yapılacağı.

Lisans:
Yazılımın kullanım hakkı, sunucu sayısı, değişiklik yapma hakkı, devir/transfer şartları ve varsa diğer kısıtlamalar.

Bug ve destek:
Kritik hatalarda müdahale süresi, ücretsiz bug fix süresi, güvenlik sorunları ve proje sonrası destek şartları.

Sunucu ve hesaplar:
Hosting/VPS, domain, database, panel, ödeme sistemi ve diğer hesapların kimin kontrolünde olacağı.

Teslimat:
Kurulumdan sonra sistemin hangi aşamada teslim edilmiş sayılacağı ve teslim öncesi test imkanının olup olmadığı.

Geliştirme:
İleride event, yeni item/sistem, panel geliştirmesi veya farklı özellikler gerektiğinde çalışma şekli ve ücretlendirme.

Teklif verecek arkadaşlardan rica

Mümkünse özel mesaj üzerinden veya konu altında aşağıdaki bilgileri paylaşabilirseniz sevinirim:

- Daha önce yaptığınız mobil / Knight Online benzeri projeler
- Hazır altyapı mı, özel geliştirme mi?
- Android / iOS desteği
- Kaynak kod teslim durumu
- Lisans modeli
- Admin paneli
- E-pin / ödeme sistemi
- Sunucu kurulumu
- Teknik destek süresi
- Bug fix şartları
- Tahmini teslim süresi
- Toplam proje maliyeti
- Ödeme planı
- Proje sonrası bakım/geliştirme şartları
- Varsa demo veya referans

Önceliğim en ucuz teklif değil; ne aldığımın, hangi haklara sahip olduğumun ve proje sonrasında nasıl destek alacağımın baştan net olması.

Ciddi şekilde bu alanda çalışan, referans gösterebilecek ve uzun vadeli destek sağlayabilecek geliştiriciler tekliflerini iletebilir.

Teşekkürler.

Üst Alt