Reklam
Üstadım bu konuyla ilgili destek olabilir misin?Bahsettiğiniz şeyler ile hiçbir ilgisi yok sorunun, sorun XIGNCODE tamamen devre dışı bırakılmamış olmasından kaynaklı, tüm bağlantılı yerlerine müdahele ederseniz sorununuz çözülecektir.
Bu hatada şu da var , genelde AMD sistemlerde oluyor ve crash olmadan hemen önce bakarsa arkadaşımız ram kullanımının 3gb seviyelerine geldiğini görecektir, 32bit ram sınırına takılıp crash yiyor direktBahsettiğiniz şeyler ile hiçbir ilgisi yok sorunun, sorun XIGNCODE tamamen devre dışı bırakılmamış olmasından kaynaklı, tüm bağlantılı yerlerine müdahele ederseniz sorununuz çözülecektir.
Bahsettiğiniz şeyler ile hiçbir ilgisi yok sorunun, sorun XIGNCODE tamamen devre dışı bırakılmamış olmasından kaynaklı, tüm bağlantılı yerlerine müdahele ederseniz sorununuz çözülecektir.
Bu hatada şu da var , genelde AMD sistemlerde oluyor ve crash olmadan hemen önce bakarsa arkadaşımız ram kullanımının 3gb seviyelerine geldiğini görecektir, 32bit ram sınırına takılıp crash yiyor direkt
Hocam bu bir nebze de olsa AMD ekran kartı ve işlemcisi olan pclerde Smart access memory kapatarak rahatlıyor ek bir önlem aldırabilirsiniz- Üstadım AI ile dediğin bölgeyi iyice tarattım gerçekten XIGNCODE ile ilgili bir çok kalıntı vardı. hepsini Devredışı bıraktım sorun çözülmüş gibi görünüyor.
- Üstadım bunun ile ilgili nasıl bir önerin var, Ne yapmam gerekiyor kısaca yazabilir misin.
Local de çalışıyorum üstadım keyfi keder tamamen dx11 var diye bunu indirdim ama onda da maşallah kasmalar falan çok. daha temiz bir şeye önerin varsa geçebilirim. bu sorun da çözüldü gibi AI ile düzeltmesini yaptımHocam xigncode alakali sikinti var ama runtime'i exe yuzunden yiyorsun baska bi exeye gecmen veya hatali olan bolgeleri selfheal yapman lazim. Cok ugrastirir seni local takiliyorsan ugrasmana degmez. Yine takilirsan yazabilirsin bana.
local oynuyorsan purgeacs server files var. onla takilmani oneririm. yandan hobi olarak gelistirebilirsin tabii baska sourcelari.Local de çalışıyorum üstadım keyfi keder tamamen dx11 var diye bunu indirdim ama onda da maşallah kasmalar falan çok. daha temiz bir şeye önerin varsa geçebilirim. bu sorun da çözüldü gibi AI ile düzeltmesini yaptım