bir sözlükde gördüm bu yorumu hoşuma gitti doğru tespitler
oyunu baştan yapma gerekli bu açık risede denedilerde ayrı şey olarak oda olmaz
2004-2009 arasinda
usko versionunda oynadığım oyun. ardından
server files'larının yanlış hatırlıyorsam "sohu.com"a düşmesi ile yayılmış olup herkes gibi benim elime de geçmiştir ardından o dönem ki arkadaşlarım ile düşen dosyaların buglarini düzeltip onardık daha sonra test sunucuları açtık ve sonra"
knight online private server" furyası başladı. ben dahil o dönem de hiç birimizin önceliği para olmadı oyunu sevdiğimiz için çalışma mantığını yapısını merak ettiğimiz için bu iş ile uğraştık daha sonra bir çok kişi bu işe el atıp
knight online server açmaya başladı ve bundan para kazanır hale geldiler. daha sonra bir çoğumuz bu işi bıraktı bırakmayanlar ise bu konuda çok iyi gelişmeler gösterdi. fakat ne olursa olsun oyun motoru eski olduğu için oyun eski kaldı yeni haritalar vb etkinlikler eklense de hala kötü bir görüntü kalitesine sahip bir oyun dünyanın en iyi bilgisayarına da sahip olsanız oyunda kalabalik oyuncuların olduğu bir alan da fps drop yiyip oyunun tüm efektlerini kapatmak zorunda kalırsınız. ayrıca usko dahil yıllardır aynı mekaniklere sahip olup karakter sınıfları hiç yenilenmedi. yıllar yillar önce kurian adında bir sınıf eklendi o kadar.parası olup parayı basanlarin oyunudur. oyunun saçmalıklarından bir diğeri ise 15 sene önce yüksek seviyede upgrade yapılmış aynı eşya hala satılır ve kullanılır. türkler tarafından çok sevilir yurtdışında yok denecek kadar az oyuncusu vardir.