Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

? kişiye özel pm makro

adana4343

KY Kıdemli Üye
Bu programı acil item satan biri istemişti ona özel yapmıştım/ sanalda da çalışır 64 bit sistemlerin hepsinde çalışır.
Programın amacı moradondaki herkese özel pm atmak.programda biraz kordinat biraz görsel işlevi olan bir makro/ oyuna illegal bir durumu yok.
Programda virüs gösterir keyauth,themida opencv+interception her şey var ama kendim virüs koymam // sanalda boş hesaplarda denemeniz şiddetle önerilir// exe analiz edenler notumuzu verecektir.
Keyauth da ücretsiz lisans servisidir ve ipınızı ve hwıd ıdnızı alır başka bir bilginizi almaz
bu program urun satanlar ıcın cok ıyı.all chatden ürün tanıtımları yaptığımızda örneğin web sitesi vesaire 1 günde hapise düşüyoruz bu şekilde daha uzun süre ayakta kalabiliyoruz.
program userınformatıon kısmındakiısımlere random tıklar mesaj atar mesajlar ekranda cogaldıgında siler tekrar devam 7x24 devam.
9 tane key bırakiyorum 1aylık 2aylık 3aylık. programı ihtiyacı olanlar kullanırsa iyi olur.key ihtiyacı olursa yeni exe ve key olusturup yine bu konu altında paylasıcam suanlık ücretsiz tanıtım gibi düşünebiliriz. beğenilip talep olursa ileride ücretli ve sınırsız lisansli satilacak.programın kullanımı benioku.txt açarak yapabilirsiniz.

program linki:

Dosyayı indir otopmkeyauth+themıdalı rar
dosya.co

keyler:

keyauth-onlinehile
keyauth-onlinehile1
keyauth-onlinehile2
keyauth-onlinehile3
keyauth-onlinehile4
keyauth-onlinehile5
keyauth-onlinehile6
keyauth-onlinehile7