Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

TARTIŞMA Kısır Döngü?

BilgeAdam

KY Üye
Files satanlar, Editör satanlar, Reklam satanlar Burdamısınız?
Server açıpta Vip Paket Satanlar Buradamısınız?

- Tamammmmm.

Bu satanlar ne amaçla satıyor 3.günü gören server yok.
Beleş Vip almadan başlamayan ekip yok?
Olan garibana oluyor hep giriyor garibim paket çekiyor Bilmiyorki herkes bedava almış ?

Files satanlar neden kendisi açmıyor server?

Bu döngü neden böyle gidiyor sürekli gelin tartışalım

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Files satanlar, Editör satanlar, Reklam satanlar Burdamısınız?
Server açıpta Vip Paket Satanlar Buradamısınız?

- Tamammmmm.

Bu satanlar ne amaçla satıyor 3.günü gören server yok.
Beleş Vip almadan başlamayan ekip yok?
Olan garibana oluyor hep giriyor garibim paket çekiyor Bilmiyorki herkes bedava almış ?

Files satanlar neden kendisi açmıyor server?

Bu döngü neden böyle gidiyor sürekli gelin tartışalım

Alan memnun satan memnun neyin tartışmasını yapacaksın hocam işi bilen adam için satılan dosyaların hepsi de çöp bilmeyen adam için hepsi de kral dosya

DelitaY

KY Saygın Üye
Yardımsever
Alan adama diyorlarmı 50 üzeri görmedi diye filesimiz yoksa sıkıyorlarmı?
dese ne olacak hocam server açmayı düşünen bu zamanda hep 200-300 user hayal ederek açıyor ama dosya iyide olsa kötüde olsa sizin dediğiniz gibi anlık 50 üyeyi geçenin olduğunu sanmıyorum bu devirde knight da para yatırmak zaten mantıklı değil bence server açmak yerine para kazanmak isteyen biraz işten anlayan kod işine giriyor serverden daha karlı geliyor adamlara haklılar da ama tek sıkıntı işlerinde kendini kral sanan çok fazla :)

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
Yardımsever
Hayır tutarlı bir yanın olsa eyvallah pvplere para yatırmayın ama uskoya para basın :D exp slotlarındaki mafyalara 50 m verin kendinizi 24 saat kastırın :D saçma saçma işler

BilgeAdam

KY Üye
Hayır tutarlı bir yanın olsa eyvallah pvplere para yatırmayın ama uskoya para basın :D exp slotlarındaki mafyalara 50 m verin kendinizi 24 saat kastırın :D saçma saçma işler
Tutarsız yanım neresi mesela oyxacs noldu?
Satamadınmı 5 useri geçemedin ıstırapı alıp millete satmaya benzemez usko oynamak uskoda yatırdıgın her kuruşun bir karşılığı var çıkarken sistemden aynı şekilde çıkarsın burada sağdan soldan dolma laflara gelme GM 'ler şuanda kıyım yapıyor çatır çatır

JimyJimyKuaKua

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Abi Sensin Bu Alemde ? PiskoPiskoPisko

RustyGameStudio

KY Saygın Üye
Yardımsever
Tutarsız yanım neresi mesela oyxacs noldu?
Satamadınmı 5 useri geçemedin ıstırapı alıp millete satmaya benzemez usko oynamak uskoda yatırdıgın her kuruşun bir karşılığı var çıkarken sistemden aynı şekilde çıkarsın burada sağdan soldan dolma laflara gelme GM 'ler şuanda kıyım yapıyor çatır çatır
oyxacs tanımam dengesiz kardeşim :) Uskoda hep gördüğümüz şeyler kıyım yapıyor kıyım yapıyor geçiceksin o ayakları sağdan soldan dolma laflarla gelmiyorum zaten görünen köy kılavuz istemiyor hepsi bu :D

BilgeAdam

KY Üye
oyxacs tanımam dengesiz kardeşim :) Uskoda hep gördüğümüz şeyler kıyım yapıyor kıyım yapıyor geçiceksin o ayakları sağdan soldan dolma laflarla gelmiyorum zaten görünen köy kılavuz istemiyor hepsi bu :D
Yalan atarken suratınız kızarsın tanımam diyor birde ?

editör satanlar ironi yaptın herhalde ?
Hayır editör satan neden satıyor zaten files satan adam editör vermesi gerekir vermiyorsada a dan z ye müşterinin istediğine göre editlemesi gerekir kaldıki src bilgisi yok adamlarda editör ne için var files sahibine satıyorsan eyvallah zaten SQL kullanmayan adam server açmasın buda böyle

Azak

C# .NET Full Stack Developer
Moderatör
Coder
Yardımsever
Web
www.gsmteknikdestek.com
Yalan atarken suratınız kızarsın tanımam diyor birde ?

Hayır editör satan neden satıyor zaten files satan adam editör vermesi gerekir vermiyorsada a dan z ye müşterinin istediğine göre editlemesi gerekir kaldıki src bilgisi yok adamlarda editör ne için var files sahibine satıyorsan eyvallah zaten SQL kullanmayan adam server açmasın buda böyle
a-z editleme diye birşey yapılamaz müşterinin isteği bitmez (not ben files satmıyorum, dosya satmıyorum) - evet yanında editör verilmesi lazım, birde bilmeden bir işe girilmez kanatindeyim az-çok bilgi sahibi olmak hiç değilse database mantığını neyin nereden çalıştığını araştırıp bu işlere öyle girilmesi taraftarıyım dosya alayım 50 bin reklam basayım oyuncu gelsin kafası yanlış bi kafadır, bu işlerde başarılı olan firmalar 2-3 milyon harcama yapıp bu işlere giriyorlar.

BilgeAdam

KY Üye
a-z editleme diye birşey yapılamaz müşterinin isteği bitmez (not ben files satmıyorum, dosya satmıyorum) - evet yanında editör verilmesi lazım, birde bilmeden bir işe girilmez kanatindeyim az-çok bilgi sahibi olmak hiç değilse database mantığını neyin nereden çalıştığını araştırıp bu işlere öyle girilmesi taraftarıyım dosya alayım 50 bin reklam basayım oyuncu gelsin kafası yanlış bi kafadır, bu işlerde başarılı olan firmalar 2-3 milyon harcama yapıp bu işlere giriyorlar.
Satıyorsa yapacak müşteri a dese 2 dk sonra b derse yapacak yoksa satmayacak 2-3 milyon çok uçuk kaçık abartı bu işte başarılı olan insanlar bu işin okulunu okumuş insanlar gerisi faso fiso fabrika işcisi ?

BilgeAdam

KY Üye
Mesela şevki ile aynı kampüsdeydik adama Bluetooth şevki derlerdi neden baba adam teknoloji ile içli dışlıydı nttgamede staj yaptı o

JimyJimyKuaKua

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Server Sahibi
bluetooth şevkide koptum gene koparttın reis pisko pisko saygılar

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Bu zamana kadar açtığın konulara hiç yorum yapamadım ama editör yapanlar deyince üstüme alındım. Benden büyük yada küçük müsün bilmiyorum. Saygımdan kardeşim diye hitap edeceğim.
Şimdi, bu Pvp sektörü bu gün çıkan bir şey değil. Bu işi bilmeyen, eskiden bu kadar yardım eden insan yokken, bir nokta koymaya absürd bir fiyat verirlerken neredeydin kardeşim? Hadi onu geçtim, şimdi biraz okumayı bilen ve okuduğunu anlayabilen biriyseniz eğer, kim neyi nasıl yapıyor anlayabilirsiniz. Buraya gelen, bu işlere merak salan zaten 15 yaşında çocuk değil.
Kaldı ki çocuk olsun. Kimisi öğrenmek amaçlı, kimisi vakit geçirmek, kimisi heves edip ticaret yapma amaçlı geliyor.
Tam olarak senin burda vasfın ne kardeşim?
Bir yerde berber dükkanı var diye yanına berber dükkanı açılamaz diye bir şey mi var?
Birine faydalı olmak mı amacın? O zaman açılan konulara, konu ile ilgili çözüm yazabilirsin bilgin dahilinde. Öbür türlü bu gibi konuları, burada olan yada yeni gelenler zaten az çok farkında.
Editör konusuna da gelirsek, files satanlar editör vermek zorunda değil. Db düzenlemek zorunda da değil. Sabit bir db yapılır, üzerinde alıcı istediği gibi düzenleme yapar. Her insanın isteği bir olamaz. İşten anlayan zaten kendisi yapar. İşten anlamayan, satıcısından yardım ister yada editör alıp kendisi çözebilir. Tamamen serbest bir piyasa. Birileri üretir, birileri tüketir. Kaliteli yapan tutunur, kalitesiz yapan silinir.

Bilmeden yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.

Sağlıkla kalın.

BilgeAdam

KY Üye
Temelle ile Dursun bir gün yolda gidiyormuş anlattığın olay tamamen buna benziyor bunuda çok omega5 tüketmene veriyorum

Lazoqlu

LazAHS Mobil & Local DB Editör
S.Moderatör
KY Saygın Üye
Kurumsal Üye
Coder
Yardımsever
Web
lazahs.com.tr
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt