Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

[KO-YARDIM ÖZEL] kira_database_editör derlenmiş hali

?ko-yardim.com?
KY Saygın Üye
Web
waroftime.com
tşk

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
Normalde @Azak'a ait olan bu db editörü dolaylı yollardan ele geçiren kirasoft geri yazdırıp arkadasımızın paylastıgı KiraSoftWare_db_editor_source build alamayan arkadaşlar vardı sorunları düzelttim item upgradeyi kaldırdım sorunsuz kullanabilirsiniz

Not: kendi dbnizin ismini yazabilmek için tik e tıkla ve kaldır*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

sorun yaşayan olursa yorumlarda belirtebilir
teşekkürler

KY Kıdemli Üye
일반적으로 이 db 편집기는 @Azak의 소유이며 Kirasoft는 간접적으로 그것을 가져와서 다시 썼습니다. 우리 친구가 공유한 KiraSoftWare_db_editor_source 빌드를 얻을 수 없는 친구들이 있었습니다. 저는 문제를 해결하고 아이템 업그레이드를 제거했습니다. 여러분은 아무 문제 없이 사용할 수 있습니다.

참고: 직접 데이터베이스 이름을 입력하려면 확인 표시를 클릭하여 제거하세요. *** 숨겨진 텍스트: 인용할 수 없습니다. ***

문제가 있으면 댓글로 남겨주세요.
감사해요

KY Üye
Normalde @Azak'a ait olan bu db editörü dolaylı yollardan ele geçiren kirasoft geri yazdırıp arkadasımızın paylastıgı KiraSoftWare_db_editor_source build alamayan arkadaşlar vardı sorunları düzelttim item upgradeyi kaldırdım sorunsuz kullanabilirsiniz

Not: kendi dbnizin ismini yazabilmek için tik e tıkla ve kaldır*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

ty

KY Saygın Üye
Coder
Yardımsever
teşekkürler

KY Kıdemli Üye

teşekkürler

KY Üye
Normally this db editor, which belongs to @Azak, was obtained indirectly by kirasoft and there were friends who could not get the KiraSoftWare_db_editor_source build that our friend shared. I fixed the problems and removed the item upgrade. You can use it without any problems.

Note: Click and remove the tick to be able to write your own db name. *** Hidden text: cannot be quoted. ***

If you have any problems, you can state it in the comments.
++++++

Üst Alt