Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alt düzey kod bilgim olması ile birlikte yapay zeka yardımıyla ''Pentagram'ın üretmiş olduğu tbl editörün görsel hafızasından esinlenerek gerek görselleri gerek tablo dökümleri benzer şekilde iskelet yapısı üretip, başlangıç yaptım bunlar zaman içerisinde değiştirilecek çünkü bire bir kopyasını oluşturmaktansa üzerinde pratik yapmak daha öğretici geliyor. geliştirme ve kendi kullanımım için.
herkesin kullandığı standart tbl editörde benim bazı fonksiyonları kullanamamakla birlikte kendime göre daha basitleştirilmiş halini üretmek ve kullanmak istedim.
yaptığım değişikliklere gelecek olursak
-satırların DB tarafında ne anlama geldiğini çok bilmiyorum bunun için uplanan tbl de DB tarafında hangi satır ne anlama geldiği konusunda başlıklara elimden geldiğince türkçe açıklama yazdım.
-satırlar arası kıyas yapmak istediğim zaman Tek Exe kullanımına izin verildiği için 1. ve 2.arama butonu ekledim ve bu aramaları ana ekranda belirginleştirecek şekilde görmemi sağladı renk ayrımı yardımıylada bu daha belirgin hale geldi.arama bölümünü temizlediğim
[Tabloyu göster işaretlendiğinde tüm satırlar görür.]
-Tüm satırlar veya seçilen satırlar için Masaüstüne Excell veya Metin belgesi olarak kaydetmesini sağlayan sağ clik'e 2 adet ek seçenek ekledim.
ayrıca Pentagram'da satırlar için copy-paste seçeneği sorunlu olduğu için bunu düzelttim
-Bazı pvp serverlerde Ürünlerin görsel açıklama bölümünde renklendirilmiş yazı görüyordum ve bunu farklı sitelerde kod tarzı dönüştürüp tbl açıklama bölümüne yapıştırmaktansa Renkli yazı üretimi için Sol menüye renkli yazıların seçenekleri ile birlikte Yazıyı yazıp kopyalandığı zaman arka planda yazıyı değil renklendirilmiş kod yapısı ile kopyalıyor.
olumlu veya olumsuz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim bu exe sadece kendi kullanımımı kolaylaştırmak için yaptığımı tekrardan belirtmek isterim