Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM Kendi serverimi editleyip öğrenmek istiyorum

fortunate

KY Üye
Merhaba arkadaşlar internette pek çok araştırmama rağmen peki fazla bilgi yok veya aynı şeyler. Benim istediğim SQL öğrenmek, DB+files+client editlerini öğrenmek. Virüssüz bir client başlı başına bir sorun veya ücretli(çok pahalı). Neler yapmam gerek DB kuruyorum, odbc ayarı az çok yapabiliyorum ama edit işinde başarısızım ne gibi programlar tavsiye edersiniz, ücretli/ücretsiz fark etmez yönlendirebilirsiniz sevinirim. Teşekkürler.

deadlowe

KY Saygın Üye
Yardımsever
Server Sahibi
Web
zeroonline.com.tr
source tarafli databasenize göre editleyip calisabilir duruma getirebilirsiniz getiremezseniz anydesk ile baglanip yardimci olurum

lantheyus

KY Saygın Üye
Web
rpguard.com
eger amaç ögrenmekse sql c++ gibi alanlarda veri tiplerini , döngüleri , sorgular , compiler , değişkenler, tanımlamalar,değişken tipleri ve birçok kavramı ögrenmen gerekiyor hiç bir fikrin bilgin vs yoksa yapay zekadan uzak dur udemy gibi platformdan öncelik belirleyerek kendine egitim al onlar üstünde aldıgın egitimlerde örnekler cıkart bilgi sahibi olduktan sonra forumdan db files al ac incele bak ögrendiklerinle zaten az bucuk temel oturtursun kafanda burda takıldıgın konulara konu acarak cevap destek alabilirsin. yok kanka ben forumdan kör topal bir db bulayım onu kurayım editörle naptıgını bilmeden yaratık eklim cıkartım drop oranını arttırım diyorsan heleki paranda varsa gel bana tüm ihtiyaçlarını çözeriz. ama paranda yoksa en sevmedigim tipsin :D

Son düzenleme:
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt