Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

Kendi Özel Socks5 Proxy'nizi Kullanın - CCProxy (Sorunsuz ve Ucuz) ?

KY Kıdemli Üye
Öncelikle merhabalar, forumda daha önce benzer konu açılmış mı diye aratarak kontrol ettim ancak detaylı bilgilendiren bir konu göremedim. Varlığından haberdar olup detayını bilmeyen, zor olduğunu düşünen veya böyle bir şeyden haberi olmayan, 1-2 günde bir kesinti yaşatan bazı proxy satıcılarıyla çalışmak zorunda olduğunu düşünen arkadaşlara bu sistemin ne kadar basit,mantıklı ve uzun vadede daha uygun fiyatlı olduğunu anlatacağım bir konu açmak istedim.
Ayrıca konunun sonunda söyleyeceğim bir trickle ücretsiz ve onlarca proxye hızlı bir şekilde sahip de olabileceksiniz. Tamamen sizin uğraşmanıza bağlı tabi bu durum.

Gerekenler ile başlayalım;
- Bir VDS sunucu. (Türkiye lokasyonlu* ve tercihen en az 1GBit internet hızı olan)
- CCProxy (ücretsiz)

Kurulum;
- VDS sunucunuza CCProxy'i kuruyorsunuz (default bir şekilde next next diyerek geçin.)

- Options kısmına gelin ve ilk ayarları bu şekilde ayarlayın;
1758625255468.png

- Yine Options içinden, yukarıdaki fotoğrafta imlecin olduğu Advanced kısmına girin ve Networks sekmesine gelin. Ayarları bu şekilde yapın;
1758625278241.png

- OK, OK şeklinde Optionsdaki ayarlarınızı bitirin ve Account kısmına gelin.
- Permit Category : Permit Only | Auth Type : User / Password - şeklinde seçin ve sağda göreceğiniz New butonuna tıklayın. Ayarlarınızı şu şekilde yapın;
1758625314684.png

- KULLANICI ADI ve ŞİFRE kısımlarını Türkçe karakter kullanmadan dilediğiniz gibi doldurun. OK, OK şeklinde buradaki ayarlarınızı da bitirin.
Not: Program kurulduktan sonra açıldığında varsayılan olarak başlatılmış şekilde açılır, eğer başlamamışsa start a basarak başlatın.

Artık sunucunuzu SOCKS5 özel proxyniz olarak kullanabilirsiniz.
*SUNUCUIP:1080 | KULLANICIADI:ŞİFRE şeklinde proxyniz oluştu.
*Yaptığımız ayarlar sayesinde sunucunuzu yeniden başlattığınızda da proxyniz otomatik olarak açılacak ve hazır olacaktır.
*Siz sunucunuzu kapatmadığınız sürece bağlantınızın kopması gibi bir durum yaşanmayacaktır.
Ayrıca servis sağlayınıcızdan sunucunuz için ekstra ip de satın alabilirsiniz.

Virüs vb. gibi durumlardan şüpheniz olmaması için konu içerisinde herhangi bir şekilde indirme linki paylaşmıyorum . Google'dan tek aramada bulabiliyorsunuz zaten bu programı.
Artık sadece ucuz ve hızlı bir vds sağlayıcısı bulmanız gerekli. Sonrasında yapacağınız işlemler belli. Sizi herhangi bir siteye yönlendirmiyorum. Kendi araştırmanızı yaparak en uygun sağlayıcıyı bulun. Zaten Google'da arattığınızda 2-3 dk içinde 20-45 TL arası 1GBit hızlı ve ucuz VDS sunucuları bulabileceksiniz çok basit.

Şimdi konunun başında belirttiğim gibi bunu ücretsiz ve sınırsız bir şekilde yapma olayına çok kısa değineceğim. Fazla detaya girmeyeceğim. Baştan söyleyeyim, bu yöntem herhangi bir yatırım yapmadan, uğraşarak bu hizmete sahip olmak isteyenler için. Yani biraz vakit harcayacaksınız.
- "Ücretsiz deneme", "Öğrenciler için ücretsiz" gibi kampanyaları olan (TR lokasyonlu sunucu da sağlayan*) büyük ve küçük sunucu firmaları var. Bu firmalarda ücretsiz deneme sağlayanlara Sanal Kart ile, öğrenciler için ücretsiz hizmet verenlere .edu ile biten öğrenci mailleri ile kayıt olarak belirli bir süre bu sunucuları ücretsiz kullanabilirsiniz. Ne kadar fazla hesap açarsanız o kadar fazla sunucunuz olacağını da söylememe gerek yok zaten. Bunun binbir çeşit yöntemi var. Zaten siz ana fikri anladıktan sonra gerisini kendiniz çözeceksiniz çok fazla detayına girmeyeyim.

Olabildiğince açık anlatmaya çalıştım. Unuttuğum, atladığım veya bilgimin eksik olduğunu düşündüğünüz bir nokta varsa yorumlarda yazarsanız konuyu editleyip ekleyebilirim.
Kendi kullandığım ve en iyi performansı aldığım CCProxy ayarları bu şekilde.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.​

Ekli dosyalar

• 1758625298654.png
    1758625298654.png
    71.1 KB · Görüntüleme: 5
Üst Alt