Neler yeni

PROGRAM KECOON MACRO Python Project Codes 2o25 {Decompiler} ~ asd44.Mrx

ubermenh427

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Nedeni şu piyasa da büyük bir bilgi eksikliği var adamın hwid koduna kadar paylaştım böyle rezillik olamaz yapay zekaya bile doğru tarif edememiş yaptıramamış bir insanın güvenliğe dair hiç mi bir bilgisi olmaz diyeceğim ? Kaynak kodlarına bakınca anlıyorsun birinin kodu nerden devam ediyor diğeri nerden oysa ki çok daha düzgün yazılabilinirdi. Ama bu komple yapay zeka kullanıyor. Annhilator ve bu 2 avel insanları yıllardır sömürüyorlar.

Düşün bak biz girmeden önce 3 ay önce annhilator satışları şu şekilde.

2 ay 1200
12 ay 4500
Sınırsız 8500

ve daha da zamlicaktı bu sene biz ona dedik ki kır fiyatı bak kırıcaklar seni biz çok rahat kırıyoruz seni aramız iyi diye paylaşmıyorum ama yapma bunu dediğim de bana dedi ki aksine daha da zamlicam benden iyisi yok 1 lira bile düşmem dedi inat ettim düşün işi bıraktım istifa yazdım çıktım 2 yıl olduğum yerden oturdum makro yazmaya başladım. Sonra annhilatoru kırınca içine bi baktık kecoon neyse oda o.

şuan annhilator 1 haftalık 285 tl e veriyor
1 ay 900 tl mi ne
Bi anda böyle fiyatlar çıkarttı üstüne görüntü okumalı upgrade yaptı onuda extraya satıyor ayrı fiyat şimdi bir de kecon makrosu satıyordu. Biz naptık ? Aynı makronun daha iyisini yaptık keconuda kırdık paylaştık 1 taşla 2 kuş.
Şimdi bu kecon da bizim free botumuzu paylaşıyor github projemizi paylaşıyor eeee ? Crack. Ya moderatör mesaj attı uyardı beni söz verdim küfür etmicem diye ama anladın sen neler dediğimi.
Bilader kapısına gideceğim falan demişsin ne ayak? 😀

Lazoqlu

Ko-yardim.com
S.Moderatör
Kurumsal Üye
Coder
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Peki normal makro nasıl oluyor ? Görsel felan kullanmadan. Nerelerden çektiriyorsunuz ?

Bunu deseniz zaten ortaya çıkar sistem :D

mehmetalizagor

KY Uzman Üye
Yardımsever
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
vallahi saçma saçma işlerle ugraşıyorsunuz xd piyasada herkes kendi ekmeğini yiyecekken ne bileyim

ubermenh427

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0

Ekli dosyalar

• IMG-20250228-WA0011.jpg
    IMG-20250228-WA0011.jpg
    140.8 KB · Görüntüleme: 47

Alican.Tyler

KY Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Hani görsel ve mouse kullanarak yapmış ya. Siz nasıl yapıyonuz onu merak ettim
Aynı kral bizde de aynı şimdi başka bir kütüphane kullanarak isim taratmasıyla yapabilmeyi deniyorum eğer olursa en azından insanlar fotoğrafları klasöre atmakla uğraşmaz direk isim yazar geçer

Spartus

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Aynı kral bizde de aynı şimdi başka bir kütüphane kullanarak isim taratmasıyla yapabilmeyi deniyorum eğer olursa en azından insanlar fotoğrafları klasöre atmakla uğraşmaz direk isim yazar geçer
eğer kendi emek verip yazıyorsa programı herhangi bir dil ile sıkıntı yok. Ama senin dediğin gibi yapay zekaya yaptırıp 1,5k 5k 8,5k gibi rakamlara satıyorsa yazık gerçekten alan insanlara ek olarak bu 5k ya satılan bir programın bu kadar kolay kırılması ( alican ın demesinden ötürü bu cümleyi kuruyorum ) bence kaynak sahibi kendini biraz sorgulaması lazım sonuçta sen 5k ya program satıyorsun gelmişsin burada sürekli bir laf yetiştirme çabasındasın git kendini geliştir şahsi fikrimdir kimse yanlış anlamasın.

crazyurkay01

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Öncelikle Herkese Selamlar. Forumda Son Günlerde Gördüğünüz Üzere Adımızı Kullanıp "CRACK" Konuları Açarak Sözde Crack İşlemi Yaptığını ve Bize Karşılık Verdiğini Zanneden Ama Aslında Sadece Kendisinin Ne Kadar Zavallı ve Ezik Olduğunu Ortaya Koyan Arkadaşın Kecoon Makro Kodları Aşağıdaki Gibidir.. Bu Kodları ve Kütüphaneleri Kullanarak Sizlerde Python 3.11 Versiyonu ile Kendinize Makro Hazırlayabilirsiniz..

NOT: İçerisindeki Hwid ve Tarih Kontrollerini Kaldırıp Siz Değerli Forum Üyeleriyle Paylaşıyorum.

NOT: Bilgisayarın Dört Bir Yerinden Serial Alıp Onu SHA-256 ile Şifreleyince Erişilemez Olduğunu Zanneden Bu Zavallı ve 1 Adet Kod Dahi Yazamamış, Hepsini Yapay Zekaya Yaptırmış Bu Ezik Arkadaşın Makro Kodlarını Paylaştığımız İçin Son Derece Mutluyuz. Satmış Olduğu Fiyat ve Sitesini Aşağıya Paylaşıyorum. Siz Siz Olun Sakın Dolandırılmayın..

Aylık: 1.500 TL
Yıllık: 5.000 TL

Arkadaşın Sitesi:

UYARI: Sakın Satın Alıp Dolandırılmayın. Aynısının Daha İyisini Kendi Projemize Ekledik ve Birazdan 1 Aylık Olarak Paylaşacağız. Süre Dolduktan Sonra Aylık 200 TL'ye Kecoon Sistemi Dahil Bir Çok Sisteme Sahip Makroya Sahip Olabilirsiniz.. Aşağıdaki Linkten Bizimle İletişime Geçebilirsiniz..

İLETİŞİM:

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Her Firavun'un Bir Musası vardır Fakat Unuttuğun Birşey var Biz Firavun Değiliz.. 😅

Bizi Bir Maske Olarak Düşünün. İşte Bu Maskenin Altında Bir Fikir var ve Fikirlere Kurşun İşlemez.. 😎

sladin

KY Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
Öncelikle Herkese Selamlar. Forumda Son Günlerde Gördüğünüz Üzere Adımızı Kullanıp "CRACK" Konuları Açarak Sözde Crack İşlemi Yaptığını ve Bize Karşılık Verdiğini Zanneden Ama Aslında Sadece Kendisinin Ne Kadar Zavallı ve Ezik Olduğunu Ortaya Koyan Arkadaşın Kecoon Makro Kodları Aşağıdaki Gibidir.. Bu Kodları ve Kütüphaneleri Kullanarak Sizlerde Python 3.11 Versiyonu ile Kendinize Makro Hazırlayabilirsiniz..

NOT: İçerisindeki Hwid ve Tarih Kontrollerini Kaldırıp Siz Değerli Forum Üyeleriyle Paylaşıyorum.

NOT: Bilgisayarın Dört Bir Yerinden Serial Alıp Onu SHA-256 ile Şifreleyince Erişilemez Olduğunu Zanneden Bu Zavallı ve 1 Adet Kod Dahi Yazamamış, Hepsini Yapay Zekaya Yaptırmış Bu Ezik Arkadaşın Makro Kodlarını Paylaştığımız İçin Son Derece Mutluyuz. Satmış Olduğu Fiyat ve Sitesini Aşağıya Paylaşıyorum. Siz Siz Olun Sakın Dolandırılmayın..

Arkadaşın Sitesi:

UYARI: Sakın Satın Alıp Dolandırılmayın. Aynısının Daha İyisini Kendi Projemize Ekledik ve Birazdan 1 Aylık Olarak Paylaşacağız. Süre Dolduktan Sonra Aylık 200 TL'ye Kecoon Sistemi Dahil Bir Çok Sisteme Sahip Makroya Sahip Olabilirsiniz.. Aşağıdaki Linkten Bizimle İletişime Geçebilirsiniz..

İLETİŞİM:

Her Firavun'un Bir Musası vardır Fakat Unuttuğun Birşey var Biz Firavun Değiliz.. 😅

Bizi Bir Maske Olarak Düşünün. İşte Bu Maskenin Altında Bir Fikir var ve Fikirlere Kurşun İşlemez.. 😎
Ty mate

cbrcnr

KY Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0

Arkadaşın Sitesi:

İLETİŞİM:

for shared thank you

Alican.Tyler

KY Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0
eğer kendi emek verip yazıyorsa programı herhangi bir dil ile sıkıntı yok. Ama senin dediğin gibi yapay zekaya yaptırıp 1,5k 5k 8,5k gibi rakamlara satıyorsa yazık gerçekten alan insanlara ek olarak bu 5k ya satılan bir programın bu kadar kolay kırılması ( alican ın demesinden ötürü bu cümleyi kuruyorum ) bence kaynak sahibi kendini biraz sorgulaması lazım sonuçta sen 5k ya program satıyorsun gelmişsin burada sürekli bir laf yetiştirme çabasındasın git kendini geliştir şahsi fikrimdir kimse yanlış anlamasın.
Biz dün gece arkadaş ile anlaştık artık sallamak yok bu olay çok uzadı diye gereksiz yere artık birbirimize sallayıp daha fazla kavgaya sürüklemeyeceğiz benim kızdığım konuyu özetlemişsin. Hadi bu adam aylık 1500 e falan satıyordu annhilator de aynısı ve o çok daha beter. Yani biz çıkartmasaydık eğer makroyu annhilator şuan 2 aylık 2 bin lira yıllık 6 7 bin lira sınırsız 15 bin falan olcaktı.
Çünkü ben en son kendisine bu fiyatı kır bak bu makro kolay kırılıyor sen böyle yaparak kendini hedefe koyuyorsun birisi bir gün gelir kırar bak onca insanı mağdur ediceksin dediğim de , GÜNCELLEME ATAR GEÇERİM hiç sorun yok piyasada ki en iyi makro benim yok koxplarla yarışıyor falan aksine daha da zam yapıcam demişti.

Bunu dediğin de 2 aylık 1200 TL , 12 aylık 4500 TL , Sınırsız 8500 TL'di fiyatı.
Yani almak için mecbur minimum 1200 TL para bayılıyordun.
Sonra biz piyasaya girince ne zam yaptı aksine 100 200 tl indirim yaptı yetmedi , 1 aylık , 1 haftalık falan çıkarttı geri benim elimden insanları alabilmek için.

Benim kızdığım konu bu tam olarak , gereksiz yere burada yükseldim durdum 3 gündür zıvanadan çıktım bi ara.
Kodları incelersen ne demek istediğimi anlarsın.

Ve şunu da çok iyi hatırlıyorum bu annhilator ilk piyasaya çıktığında dost canlısıydı bizim asd44 e ben , bak bu adam etrafına çevre toplarsa yarın bir gün bizim işlerimize laf eder ve insanlar ona inanabilir demiştim.
Bizim işlerimiz ne ? koxp , tbl.
asd44 de bana hayır ya onur iyidir bizden birisidir dedi.
Ben onurla aynı wp grubunda aynı dc ortamında kaç kere bulunup sohbet edip arkadaşlık ettim.
Ta ki ağzından şu kelimeyi duyana kadar , insanlara şöyle demeye başlamıştı.

" ARKADAŞLAR O İLLEGAL BİRŞEY BİZİM Kİ LEGAL TABİ Kİ DAHA İYİ " Burada bende artık şalter attı ve onurun tek 1 mesajı için düşman belledim onu kırmak için asd e gittim bilgim yeterli olmayabilir diye sonra exeye baktım ki çöplük. Kırdığımız da asd paylaşmamam için uyardı onurla konuşacaktı.
Onur gene bi yalan attı ve öyle birşeyin olmadığını söyledi , daha sonrasında bu olay çoğaldı ve asd de gerekli SS ' leri gördü.
Sonra onurun fiyatlara bi baktık almış başını gidiyo ve artık önüne geçmemiz de eskisine göre zordu ama önemli değil benim kadar hırslı değil saldırgan değil.
Biz de makroya girdik , onurun makroyu da ücretsiz paylaştık. Sonra bizim çevremizden dolayı bi anda patladık ve büyüdük. 2 Yıldır çalıştığım işyerinden çıktım çünkü yetişemiyordum her gün güncelliyordum programı 3 gün bilgisayardan kalkmadığım oldu instagram storyleri paylaşıyordum sürekli yaptıklarımızı ve yapcaklarımızı.
Sonuç ? Annhilatoru kırdık , önüne de geçtik , extra program yaptı kendine görüntü okumalı upgrade diye aynsıın yaptık makromuza ekledik onun gibi extra paraya satmadık , kecon makrosu yaptı kendisine , onuda paylaştık. Şuan annhilatorun devri bitiyor.
Biz ise sapa sağlam makromuzu gerçekten makina olan makromuzu aylık 200 tl e veriyoruz ve bu devri bitiriyoruz.

Düşün bak , Annhilator pedal şuan halen FAİŞ FİYAT TAMAM MI
Sana hiç bir program gerektirmeden ANNHİLATOR PEDALI nasıl ücretsiz kullanırsın onu paylaşıyorum buyur.
Hiç bir yazılım bilmeden crack atmadan ANNHLATOR'u ücretsiz kullan.

byxox

KY Kıdemli Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0

Arkadaşın Sitesi:

İLETİŞİM:

tesekkurler

ultimete

KY Üye
Tic. Puanı - 0%
0   0   0

Arkadaşın Sitesi:

İLETİŞİM:

+

Reklam
Reklam
Üst Alt