Lazoqlu
Ko-yardim.com
S.Moderatör
Premium Üye
Kurumsal Üye
Teknik Üye
KY YardımSever
Son düzenleme:
hayırlı olsun hocam
Hayırli olsun çok sağlam bir editör. Alan pisman olmaz, hazir sunucu satanlar ozellikle direk sozlesme yapsin adamla. Her pvp sunucusunda olmasi gereken editör
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Gercekten cok başarılı bir program Herkese Tavsıyemdır cogu ısımı kolaylaştırdı ellerıne saglık dostum iyi satışlar
Teşekkür ederim brom.hayırlı satışlar
Teşekkür ederim@Lazoqlu Hayırlı Olsun Sevindim İyi Satişlar <3
Beğenmenize sevindim teşekkürler.güzel bi çalışma olmuş hayırlı satışlar dilerim.
Oo reis showunu yapmış. Hayırlı olsun bro
Teşekkür ederim üstadd.Hayırlı satışlar kral
Allah razı olsun sağol.Eline emeğine sağlık. Hayırlı satışlar diliyorum.
Eyvallah sağolasın teşekkür ederim.Oo reis showunu yapmış. Hayırlı olsun bro
Teşekkür ederim sağolasın.Bol kazançlar
Çok güzel olmuş emeğinize sağlık
Sağolasın çok teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun reis emeklerinin karşılığını alırsın umarım emeğine sağlık
Teşekkür ederim.İyi satışlar dilerim Lazoğlu
Ticaret Alanı, Knight Online geliştiricilerinin, oyun içi sistemler ve araçlar üzerinde yaptıkları çalışmaları alıp satabildikleri, server files, source dosyaları ve web panelleri gibi önemli geliştirmeleri paylaştıkları bir platformdur. Burada, oyun geliştiricileri yalnızca ticaret yapabilir, sistemleri ve araçları alıp satabilirler. Bu kategori, üyelerin tartışma yapacakları bir alan değil, sadece ticaret ve alım-satım için özel olarak düzenlenmiş bir platformdur. Eğer siz de Knight Online projeleri üzerinde çalışıyorsanız, doğru yerdesiniz!
Bu kategori, Knight Online için geliştirilmiş özel sistemler ve araçların alım satımını yapmak isteyen geliştiriciler için idealdir. Slave (Köle Pazar), Gelişmiş Katlamalı CR Event, Detaylı Chaotic Gem Kırma, Detaylı PUS ve Diğer Sistemler, Pet Sistemi, Oto Upgrade Sistemi, Sağ Tık ile Değişim Sistemi, Manner & NPoint Store, Target Scroll Gösterme Sistemi gibi oyun içi özellikler için geliştirilmiş sistemler burada satışa sunulmaktadır. Bu sistemler, oyun deneyimini zenginleştirirken, sunucu yönetimini ve oyuncu etkileşimini daha dinamik hale getirmeyi amaçlar.
Geliştiriciler, web editörü, db editörü ve diğer önemli araçlar ile serverlarını daha verimli hale getirebilirler. Web panelleri, oyun içi yönetim sistemlerini kolayca entegre etmek ve optimize etmek için kullanılırken, DB editörleri sayesinde veritabanı yönetimi ve düzenlemeleri daha kolay ve hızlı yapılabilir. Bu araçlar sayesinde sunucu sahipleri, oyuncu deneyimini daha özelleştirilebilir hale getirebilir.
Ticaret Alanı, Knight Online geliştiricilerinin kendi geliştirdikleri sistem ve araçları başkalarına satabilecekleri ve satın alabilecekleri bir platform sunmaktadır. Slave (Köle Pazar) ve Pet Sistemi gibi özel sistemler, server yönetimini daha esnek hale getirirken, Katlamalı CR Event gibi etkinlik sistemleri, oyunculara daha etkileşimli ve zorlu deneyimler sunar. Chaotic Gem Kırma gibi sistemler ise oyun içi ekonomiyi çeşitlendirirken, oyunculara daha fazla seçenek sunar.
Ayrıca, Sağ Tık ile Değişim Sistemi ve Manner & NPoint Store gibi sistemler, oyuncuların oyun içinde daha kolay işlem yapabilmelerini sağlar. Bu sistemler sayesinde, oyuncular eşya alışverişlerini daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilir, oyun içi etkileşimlerini geliştirebilirler.
Kategoride ayrıca, Target Scroll Gösterme Sistemi gibi sistemler de yer almaktadır. Bu sistemler, oyunculara oyun içindeki hedeflerini kolayca tanımlama ve takip etme imkânı tanır. Geliştiriciler, bu gibi araçlarla sunucularındaki etkileşimi artırabilir, daha dinamik ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunabilirler.
Hemen katılın ve Knight Online projelerinizi bir adım öteye taşıyacak sistemleri keşfedin, geliştiricilerle iletişime geçin ve ticaret fırsatlarını değerlendirin!