Zamanında Çalıştığını Ben Zaten Söyledim. Peri Zaten Paket Sistemi ile Çalışmıyor ki Ahmak Düz Olarak Direk Byte Kullanarak Çalışıyor Ama Sen Nerden Bileceksin Bunu Dimi Zavallı..evet oto perisini ve staff takmayı calıstırdık video da cektik. Ayrıca ben bunu kendim facs vacs vs swlerde cok kullandımG*tunuzden haberiniz yok sizin daha
Oğlum koxpta oto wing diye bir secenek var basınca kabak gibi peri geliyor ustume. Simdi diyecek paket calısmıyor dsdadsadsaZamanında Çalıştığını Ben Zaten Söyledim. Peri Zaten Paket Sistemi ile Çalışmıyor ki Ahmak Düz Olarak Direk Byte Kullanarak Çalışıyor Ama Sen Nerden Bileceksin Bunu Dimi Zavallı..
Atak Kısmını Deneyeceğim Direk ve Paket Falan Atacağım. Nasıl ki Sen AVCISOFT Altyapılı Serverlerde Atak Açarak Show Yapıyordun Aynısını Yarın Orada da Deneyeceğim..
Staff Takma İşleminin Zaten Bot ile Bir İlgisi Yok Cheat Engine ile Yapılıyor..
Boşuna Çırpınıyorsun. Yarın Senin İçin Randevu Alacağım Ben..![]()
Hâlâ Wing Diyor Peri Diyor Olm Sen Cidden İyi Değilsin Lan Kecoon Macronu Deldikten Sonra Sana Birşeyler Olmuş Yazdıklarımı Okuyamaz Hâle Gelmişsin.Oğlum koxpta oto wing diye bir secenek var basınca kabak gibi peri geliyor ustume. Simdi diyecek paket calısmıyor dsdadsadsa
Ha bu arada ortağın hem bana mesaj atarsan polise vercem seni deyip hem de sağda solda evinin onune gidecem onun falan diyormus? Şu i*ine sahip cık bence artık.
Sen ne bicim bi yanar döner adam cıktın la. İş ciddiye binince hemen satışHâlâ Wing Diyor Peri Diyor Olm Sen Cidden İyi Değilsin Lan Kecoon Macronu Deldikten Sonra Sana Birşeyler Olmuş Yazdıklarımı Okuyamaz Hâle Gelmişsin.
Neyse Bugün Akşama Kadar Sabret Nasılsa Video Gelecektir Ben Tarafından..
Herkesin Senin Gibi Birinden Uzak Durması Gerekiyor Hayatımda Bu Kadar Yalana Alışmış Bir G.rizekalı Tanımadım Ama Senin İlacın Benim Merak Etme..
Alican Meselesine Gelince Beni İlgilendirmiyor Konuyu Değiştirip Başka Şekilde Ağlama Moduna Girmene Gerek Yok..![]()
Ne Satması G.rizrkalı Alican Birşeyi Yapmak İsterse Zaten Gider Yapar Bana İhtiyacı varsa Bende Gelir Yaparım Zaten.. Alican'ın Bu İlk Ciddi İşi Değil ki..Sen ne bicim bi yanar döner adam cıktın la. İş ciddiye binince hemen satışYazık o cocuğa seni abisi biliyor
ha evimin onune geleceksiniz yani? sana ihtiyacı olursa sen de geleceksin oyle mi? dsadsadsadsadsadsadfsafsafasfeafNe Satması G.rizrkalı Alican Birşeyi Yapmak İsterse Zaten Gider Yapar Bana İhtiyacı varsa Bende Gelir Yaparım Zaten.. Alican'ın Bu İlk Ciddi İşi Değil ki..![]()
Şu Hallerini Gördükten Sonra Geleceğimizi Zannetmiyorum..ha evimin onune geleceksiniz yani? sana ihtiyacı olursa sen de geleceksin oyle mi? dsadsadsadsadsadsadfsafsafasfeaf
daha once kac kisinin böyle kapısına gittiniz moruk?Şu Hallerini Gördükten Sonra Geleceğimizi Zannetmiyorum..
Önce Ben Videomu Alıp Senin Nasıl Biri Olduğunu Videoda İspat Edeyim Ondan Sonra Randevu Oluştururuz Senin İçin..![]()
Biz Gitmedik Onlar Geldiler Fakat Alican Bazılarını Baya Hastanelik Etti Uzun Mevzular Şimdi Anlatsak Korkarsn Falan Gerek Yok..daha once kac kisinin böyle kapısına gittiniz moruk?![]()
beni de mi hastanelik etceksiniz?Biz Gitmedik Onlar Geldiler Fakat Alican Bazılarını Baya Hastanelik Etti Uzun Mevzular Şimdi Anlatsak Korkarsn Falan Gerek Yok..
Makronu Delen Biziz Buyur Sen Gel Gelebiliyorsan..![]()
Alican'ın o An ki Ruh Hâline Bağlı İş Yerini Bastıkları İçin Doğal Olarak Oda Benzetti. Denemesi Bedava Buyur Gel Gelebiliyorsan..beni de mi hastanelik etceksiniz?![]()
He şu size silah gösteren adamlara özür videosunu niye cektiniz o zaman moruk? madem bu kadar haşat ediyodunuz herkesi ikincisi benim öyle gelme gibi bir iddiam olmadı aksine ortağın gelecekmiş dsadsadsadsadsadsaAlican'ın o An ki Ruh Hâline Bağlı İş Yerini Bastıkları İçin Doğal Olarak Oda Benzetti. Denemesi Bedava Buyur Gel Gelebiliyorsan..![]()
Sana Silah Çekseler Sen 1 Yıl Boyunca Evden Çıkamazsın G.rizekalı Hareketlere Bak ya..He şu size silah gösteren adamlara özür videosunu niye cektiniz o zaman moruk? madem bu kadar haşat ediyodunuz herkesi ikincisi benim öyle gelme gibi bir iddiam olmadı aksine ortağın gelecekmiş dsadsadsadsadsadsa
valla adamın attığı mesaj ortada bir de instadan hikaye atmıs güya göz dağı veriyor dasdsadadsa hala beni tehditle sindiremeyeceğinizi anlayamadınız mı?Sana Silah Çekseler Sen 1 Yıl Boyunca Evden Çıkamazsın G.rizekalı Hareketlere Bak ya..
Alican'ın Öyle Bir Düşüncesi Olduğunu Zannetmiyorum Varsa da Bana Herhangi Birşey Söylemedi. Sen Zaten Gelemezsin ki İddia ile Bir Alakası Yok![]()
Sindirmek mi ?valla adamın attığı mesaj ortada bir de instadan hikaye atmıs güya göz dağı veriyor dasdsadadsa hala beni tehditle sindiremeyeceğinizi anlayamadınız mı?![]()
oo daha sizin kaynak kodları gelecek reis dur daha yeni basladıkSindirmek mi ?
Şu Yazından Sonra Seninle Muhattap Dahi Olmamam Gerekiyor Aslında Fakat Ben Sözümün Eri Bir İnsanımdır. Videonu Attıktan Sonra Seninle Muhabbetimi Tamamen Kesmiş Olacağım..
GoodBye Poor..:
oo daha sizin kaynak kodları gelecek reis dur daha yeni basladık![]()
Blöf mü yaptığımı sanıyorsun? atayım mı 1 2 satır dsdsadsa
Paylaştığın Proje Üzerinden Atabilirsin Problem Yok Bu Benim Alacağım Videoyu Engellemez.. Videodan Sonra Senin Nasıl Biri Olduğunu Herkes Öğrenmiş Olacak Nasılsa..Blöf mü yaptığımı sanıyorsun? atayım mı 1 2 satır dsdsadsa
Knight Online, oyunculara sunduğu derinlikli oyun dünyasıyla tanınır. Ancak, bu deneyimi daha verimli ve kullanıcı dostu hale getirmek için geliştiricilere ve sunucu yöneticilerine yardımcı olacak birçok araç mevcuttur. Bu araçlar, özellikle Editörler ve Programlar kategorisinde yer alır ve sunucuların özelleştirilmesi, sorunların çözülmesi ve sistemlerin daha verimli çalışması için gerekli olan araçları sağlar.
Editörler, genellikle oyun içindeki çeşitli verileri değiştirmek ve özelleştirmek için kullanılır. Kategoride yer alan editörler, oyunun temel sistemlerinden karakter özelliklerine, item görsellerinden NPC ayarlarına kadar her alanda düzenleme yapmanıza olanak tanır. Bu sayede, oyunculara daha özgün ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabilirsiniz.
Programlar, oyun sunucularının ve oyuncularının deneyimini iyileştirmek için kullanılan daha büyük ve kapsamlı araçlardır. Bu yazılımlar genellikle oyun içindeki çeşitli işlevlerin hızlandırılması, hata ayıklama, güvenlik önlemleri veya özel görevlerin yerine getirilmesi için kullanılır. Kategorideki programlar, oyun deneyiminin kalitesini artırırken, daha verimli bir sunucu yönetimi sağlar.
Yardımcı editör ve programlar, genellikle topluluk üyeleri tarafından test edilmekte ve güncellenmektedir. Topluluğun sürekli katkılarıyla, paylaşımlar daha verimli hale getirilmekte ve kullanıcılar arasındaki bilgi alışverişi ile yeni fikirler ortaya çıkmaktadır. Bu araçlar hakkında sorularınızı, yorumlarınızı veya önerilerinizi paylaşarak toplulukla etkileşimde bulunabilir ve bu güçlü araçları daha da geliştirmenize yardımcı olabilirsiniz.
Sunucunuza yeni özellikler eklemek, mevcut sistemleri iyileştirmek veya sorunları çözmek için hemen katılın ve bu güçlü Editör ve Program araçlarını keşfedin!