Biz crack paylaştık o ise bizim free botumuz ile github başlangıç projemizi. Onun koz paylaşıcak bi vasfı yok. ChatGpt plus üyelik yenilemeye devam....iki tarafta kozlarını paylaştı daha fazla kalpler kırılmadan bence konular kapatılmalı .. kalın sağlıcakla.
Doğru diyorsun belki bu kadar basit bi fonksiyonu yazmak için free verebilir@Alican.Tyler dolar pahalı be gerek yok plusa free devam![]()
Paylaştığı Bot Desen Başka Bilgisayara Kurarken Bağlanıp Kurduğumuz Seriali Birisi Çakallık Yapıp Ele Geçirmiş o Serial Sayesinde Botu Sorunsuz Açabilirler Ortada Crack İşlemi Falan Yok.iki tarafta kozlarını paylaştı daha fazla kalpler kırılmadan bence konular kapatılmalı .. kalın sağlıcakla.
hala yalan dolan peşindesin ya. 24xx cogu serverde calısır dedigimi ispat etmezsen adam degilsinPaylaştığı Bot Desen Başka Bilgisayara Kurarken Bağlanıp Kurduğumuz Seriali Birisi Çakallık Yapıp Ele Geçirmiş o Serial Sayesinde Botu Sorunsuz Açabilirler Ortada Crack İşlemi Falan Yok.
Makro Projesi Desen Makro Yazmaya Yeni Başladığımız Zamanlarda Alican Kontrol Eklemem İçin Dosya.co Sitesi Üzerinden Bana Link Attı Fakat Ben İndirdikten Sonra Linki Silmemiş Öyle Kalmış. Birisi de Google'de Makro Arayışına Girip Bizim Projeyi Bulmuş. Proje o Proje Yani Bulan Kişi Alican ile İletişime Geçti. Biz Github'a Örnek Proje Olarak Paylaşmayı Düşünürken Show Olsun Diye Bu Sazan'a Vermiş Ortada Crack İşlemi Falan Yok.
Sonuç Olarak Makro Projesi Başlangıç Olduğu İçin Tam Verimli Çalışmaz Çünkü Biz Baya İlerlettik Projeyi ve Farklı Kütüphaneler Kullanarak İkinci Projeyi Yazmaya Başladık.
Botumuz ise Şuanda Güncel Değil Zaten Satışını Durdurmuştuk. Videoda Gösterdiği AVCISOFT Tabanlı Serverlerde Çalışır Oda Genie Başlat Butonundaki Bug Sayesinde Başlat Dediğin Zaman Anti Devre Dışı Kalıyor. Şuanda Antiyi Devre Dışı Bırakmışlar Galiba User Olmadığı İçin Başka Serverlerde de Çalışmaz. Oldu da Bir Yerde Çalıştı Ban ile Sonuçlanır. Bu Sazan da Aklı Sıra Reklam Olsun Diye Videolar Atıp Durdu..
Botun Yapımcısı Benim Videoda Diyor ki 24xx Çoğu Serverlerde Çalışır Komedi ya..![]()
Yahu Şimdi Foruma Konu Açtıklarını İndirip Video Alıp Seni G.t Etsem Ne Cevap Verebilirsin ?hala yalan dolan peşindesin ya. 24xx cogu serverde calısır dedigimi ispat etmezsen adam degilsin![]()
Bende Çalışmaz Diyorum İşte G.rizekalı mısn Olm Sen ? Bir Yerde Çalıştırmayı Dene Bak Bakalım Nasıl Ban Yiyorsun..32 bit mykoların cogunda calısır diyorum sen lafı nerenden anlıyosun?
abi mahalle karısı gibi senle laf sik*ştiremem ya 3 yerde calıstırdım videosunu da attım hala laf yapıyosun. Harbi senin kadar yüzsüzünü görmedim benBende Çalışmaz Diyorum İşte G.rizekalı mısn Olm Sen ? Bir Yerde Çalıştırmayı Dene Bak Bakalım Nasıl Ban Yiyorsun..![]()
3 Yer Dediğin Neresi Lan Sazan Hani Nerde Video At İzleyelim Bakalım Antileri de Neymiş Onada Bakalım..abi mahalle karısı gibi senle laf sik*ştiremem ya 3 yerde calıstırdım videosunu da attım hala laf yapıyosun. Harbi senin kadar yüzsüzünü görmedim ben
demiyolar mı size yaptıgınız koxpu s*keyim diye? dsadsadsadsa3 Yer Dediğin Neresi Lan Sazan Hani Nerde Video At İzleyelim Bakalım Antileri de Neymiş Onada Bakalım..
Gerçi Artık Önemi Yok Yalanlarını Kimse S.klemiyor Çünkü Botu Çalıştıramıyorlar![]()
videoyu attık server sahipleri telif attılar sagolsunlar :3 Yer Dediğin Neresi Lan Sazan Hani Nerde Video At İzleyelim Bakalım Antileri de Neymiş Onada Bakalım..
Gerçi Artık Önemi Yok Yalanlarını Kimse S.klemiyor Çünkü Botu Çalıştıramıyorlar![]()
Eee Ne Oldu Şimdi RRR Yapıyorsun G.rizekalı..demiyolar mı size yaptıgınız koxpu s*keyim diye? dsadsadsadsa
oğlum calıstırdım video attım diyorum sen Türkce anlamıyor musun? abi harbi sorun var sende de ortağında da yaEee Ne Oldu Şimdi RRR Yapıyorsun G.rizekalı..
Eskiden Sorunsuz Çalışıyordu Zaten Şuanda Çalışmaz Diyorum Hiç Bir 32 Bit, 64 Bit Fark Etmez..
Senin Kadar S.lağına Bugüne Kadar Hiç Denk Gelmedim Botun Yapımcısı Benim Ben Bilirim Diyorum Hâlâ Orada Çalışıyor Burada Çalışıyor Muhabbeti..
Ötede Zırla Hadi İndir Makromuzu da Kullan Bir İşe Yararsın Belki..![]()
Telif Atan Kişi Kim AVCISOFT, Peki Ben Yukarı da Botla Alakalı Ne Yazmışım G.RİZEKALI.. ?oğlum calıstırdım video attım diyorum sen Türkce anlamıyor musun? abi harbi sorun var sende de ortağında da ya
o videoda daha sonra Aresmyko adında baska bir serverde de calıstırıyoruz. Hocam senin rehabilite edilmen gerekiyor noksanlık var sendeTelif Atan Kişi Kim AVCISOFT, Peki Ben Yukarı da Botla Alakalı Ne Yazmışım G.RİZEKALI.. ?![]()
Yarın Bizzat o Serveri İndirip Video Alacağım. Eğer Altyapısı AVCISOFT ise ve Genie'de Bug varsa Çalışacaktır. Yoook Alt Yapısı Farklıysa Ban Yemiş Olacağız Zaten.. Bye Bye..o videoda daha sonra Aresmyko adında baska bir serverde de calıstırıyoruz. Hocam senin rehabilite edilmen gerekiyor noksanlık var sende
Knight Online, oyunculara sunduğu derinlikli oyun dünyasıyla tanınır. Ancak, bu deneyimi daha verimli ve kullanıcı dostu hale getirmek için geliştiricilere ve sunucu yöneticilerine yardımcı olacak birçok araç mevcuttur. Bu araçlar, özellikle Editörler ve Programlar kategorisinde yer alır ve sunucuların özelleştirilmesi, sorunların çözülmesi ve sistemlerin daha verimli çalışması için gerekli olan araçları sağlar.
Editörler, genellikle oyun içindeki çeşitli verileri değiştirmek ve özelleştirmek için kullanılır. Kategoride yer alan editörler, oyunun temel sistemlerinden karakter özelliklerine, item görsellerinden NPC ayarlarına kadar her alanda düzenleme yapmanıza olanak tanır. Bu sayede, oyunculara daha özgün ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunabilirsiniz.
Programlar, oyun sunucularının ve oyuncularının deneyimini iyileştirmek için kullanılan daha büyük ve kapsamlı araçlardır. Bu yazılımlar genellikle oyun içindeki çeşitli işlevlerin hızlandırılması, hata ayıklama, güvenlik önlemleri veya özel görevlerin yerine getirilmesi için kullanılır. Kategorideki programlar, oyun deneyiminin kalitesini artırırken, daha verimli bir sunucu yönetimi sağlar.
Yardımcı editör ve programlar, genellikle topluluk üyeleri tarafından test edilmekte ve güncellenmektedir. Topluluğun sürekli katkılarıyla, paylaşımlar daha verimli hale getirilmekte ve kullanıcılar arasındaki bilgi alışverişi ile yeni fikirler ortaya çıkmaktadır. Bu araçlar hakkında sorularınızı, yorumlarınızı veya önerilerinizi paylaşarak toplulukla etkileşimde bulunabilir ve bu güçlü araçları daha da geliştirmenize yardımcı olabilirsiniz.
Sunucunuza yeni özellikler eklemek, mevcut sistemleri iyileştirmek veya sorunları çözmek için hemen katılın ve bu güçlü Editör ve Program araçlarını keşfedin!