Reklam
.smd üzerinden ayarlı 5 6 diye şimdi kt ettim. Src kaynaklı muhtemel.
Bi örnek atar mısı görsel nasıl otamatik atıyo anlamadı,Merhaba,
Oyunda camplar açık ancak, Karus Gateleri kullandığımda örnek olarak; Karus Camp 2 yada Camp 3 deyken örnek raondan eslanta ışınlandım diyelim otomatik olarak Camp1 e yolluyor bu hatayı nasıl düzeltebiliriz?
Şimdiden teşekkürler![]()
Şuan dışardayım ama şöyle diyim diyelim ben roandayım yada linarttayım karus camp 2 yada 3deyim direkt olarak gatelerden geçerken linartsa camp1 e atıyor roansa camp 1 e atıyor fark etmiyor ışınlandığım yer. Sadece karus 5 ve 6 numaralı haritada oluyor bu sorun / humanda 2/7/8 ve eslantların hiç birinde problem yokBi örnek atar mısı görsel nasıl otamatik atıyo anlamadı,
Emc deki eslants karus yerine mi atıyor ?
Şuan dışardayım ama şöyle diyim diyelim ben roandayım yada linarttayım camp 2 yada 3deyim otomatik olarak linartsa camp1 e atıyor roansa camp 1 e atıyor fark etmiyor ışınlandığım yer karus 1 numaralı haritada oluyor bu zone 1 yani
Tamamdır geçince kontrol edeceğim bilgisini veririm ??Şimdi anladım,
ZONE_INFO deki smd hepsi aynı ıstrap yapmıs düzeltmek gerekiyor.
Örnek :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Smd Editör :
.smd zones üzeride içinde kodu var ayarlayın .
Sadece gateden geçerken oluyor bu hata arkadaşın dediği gibi .smd olabilir oraya bakmak aklıma gelmediÇıkmak istediğin yer gatelimi yoksa npc den mi çıkıyorsun npc ise luasın sa da hata olabilir
.smd üzerinden ayarlı 5 6 diye şimdi kt ettim. Src kaynaklı muhtemel.Şimdi anladım,
ZONE_INFO deki smd hepsi aynı ıstrap yapmıs düzeltmek gerekiyor.
Örnek :
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Smd Editör :
.smd zones üzeride içinde kodu var ayarlayın .
.smd üzerinden ayarlı 5 6 diye şimdi kt ettim. Src kaynaklı muhtemel.
Tekrar selam zoneinfo üzerinden düzenleme yapınca sorun çözüldü teşekkür ederim. <3ZONE_INFO iyice bakın 3,4 tane smd aynı bağlamıs, onu ayrı smd koyucaksın zonesi düzelticeksi sadece
iyi geceler