Yaklaşık 11 yıl aralıksız oynadığım
Knight Online'a 3-4 sene ara verdikten sonra tekrardan başladım. Eskiden de aynı sistemimde çok akıcı oynuyordum fakat 2 hafta önce oyunu resmi sayfasından indirdim. Bilgisayar sistemim tamamen aynı olmasına rağmen 40 fps in fazlasını oyunda göremiyorum. Moradon'da 9-13 fps arasında alıyorum. Cz Town da 30 fps alıyorum. Bu sonuçla karşılaştıktan sonra 2 hafta kadar tüm forumlarda benle aynı problemi yaşayan insanların açtığı konulara, attıkları mesajlara baktım ve hiçbirinde işe yaramasa da denilenleri uyguladım. Dün tekrardan bilgisayarıma format attım oyunu tekrardan indirdim, yine çözülmedi bir ntt forumundaki bir moderatörün verdiği alternatif linkten indirdim yine çözemedim. Problemim devam ediyor ve buna hiçbir şekilde çözüm bulamıyorum. Oyun içi ve oyun dosyasındaki tüm ayarları denedim. Windows Defender, görev yöneticisinden benzeşme ayarlama, öncelik atama, radeon software den performans ayarları, pc format, düşük çözünürlük, işlemci **, ekran kartı **, güç seçeneklerinden yüksek performans ayarlama. Forumlarda okuyup denemediğim hiçbir şey kalmadı. Yine de yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum teşekkürler.
Windows 10 64 Bit Pro
Anakart: ASUS M5A97 R2.0
RAM: 4X4 16GB 2100 MHZ
İŞLEMCİ: AMD FX 6300 6 CORE 6 THREADS 3.5 GHZ
EKRAN KARTI: RADEON HD7850 2GB 256 BIT