Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM İtemlerin istediği statları değiştirme - item.src dosyasını nasıl açabilirim

Mert99

KY Üye
Merhaba, cliette istenilen statlar ile dbdekiler farklı. Dbden bazı itemlerin statlarını değilştirdim fakat cllientte eski halinde gözüyor. Client tarafını nasıl editleyebilirim acaba?

Item_Org_us.tbl yi editleyerek durumu çözdüğümü düşünüyordum fakat şimdide böyle bir hata veriyor oyuna girerken bunu nasıl çözebilirim?
1777068722207.png

Birde ekstra olarak gm karakter ile oyuna girebiliyorum fakat diğer karakterler ile oyuna giremiyorum.
Item_Org_us.tbl yi eski haline çevirince tüm karakterlere giriş yapabiliyorum bu neden kaynaklanır.

Tekrardan edit.

Gm karakter ile oyuna girip +tbl yazıp güncelledim akabinde diğer karakterlerle de giriş yapabiliyorum.

Son düzenleme:

Ellit00n

KY Kıdemli Üye
Merhaba, cliette istenilen statlar ile dbdekiler farklı. Dbden bazı itemlerin statlarını değilştirdim fakat cllientte eski halinde gözüyor. Client tarafını nasıl editleyebilirim acaba?

Item_Org_us.tbl yi editleyerek durumu çözdüğümü düşünüyordum fakat şimdide böyle bir hata veriyor oyuna girerken bunu nasıl çözebilirim?Ekli dosyayı görüntüle 16800

Birde ekstra olarak gm karakter ile oyuna girebiliyorum fakat diğer karakterler ile oyuna giremiyorum.
Item_Org_us.tbl yi eski haline çevirince tüm karakterlere giriş yapabiliyorum bu neden kaynaklanır.

Tekrardan edit.

Gm karakter ile oyuna girip +tbl yazıp güncelledim akabinde diğer karakterlerle de giriş yapabiliyorum.
2369 mu

Pyme93

KY Kıdemli Üye
simdi su seklde , 1.si anti cheat tbl kaydetmenizi istiyor olabilir, +tbl komutunu deneyin, en azindan bendeki acs boyle kaydediyor.
2- sadece item_org_us yetmez, ek olarakta item_ext tablosunda bagli oldugu tablolarida kontrol etmeniz gerek. ornegin chitin shell gereken dex dusurmek istediniz ve 10 eksilttiniz, ama +5 +6 icin olani (22 olabilir) ext tablosunda son 3 rakamina ve base IDS sine bakarak bulup oradanda dusurmeniz gerekebilir.

EDIT: tamam +tbl olayini halletmissiniz orayi okumamistim

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt