YARDIM Item to SQL Dönüştürücü / Çevirici Script (Geliştirmeye Açık - Açık Kaynak)

KY Üye
Merhaba arkadaşlar,

Toplulukta bu tarz veri dönüştürme işlemlerinde zaman kaybeden veya işine yarayacak arkadaşlar için hazırladığım ITEM-TO-SQL aracını tamamen yardım ve kolaylık sağlama amaçlı olarak GitHub üzerinde paylaştım.

Amacım, elinizdeki item verilerini hızlı ve pratik bir şekilde SQL haline getirmenizi sağlamak.

📌 Önemli Not (Tablo Yapısı / Kolonlar)​

Her veritabanı yapısı ve files/server projesi birebir aynı değildir. Bu nedenle:

• Kendi veritabanınızdaki item tablosunun kolon isimlerine ve yapısına göre script/kod üzerindeki alanları kontrol edip güncellemeniz gerekebilir.
  • Doğrudan çalıştırmadan önce tablonuzdaki kolon sıralaması ve veri tipleriyle uyuştuğundan emin olunuz.

🚀 Geliştirmeye Açık​

Proje temel ihtiyaçları karşılayacak şekilde hazırlandı ve tamamen geliştirmeye açıktır.

• İhtiyacınıza göre yeni filtreler, ek alanlar veya farklı dosya formatı destekleri ekleyebilirsiniz.
  • Hata bildirimleri, pull request (PR) veya önerileriniz olursa seve seve değerlendiririm.

🔗 İnceleme ve Kaynak Kod​

Projeye ve kaynak kodlara doğrudan GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz:

👉 GitHub:

Umarım işinize yarar, iyi çalışmalar ve keyifli geliştirmeler dilerim!

Son düzenleme:
Üst Alt