Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ İtem satış alış coin miktarları

• Konuyu başlatan Silinen Üye
  • Başlangıç tarihi
S

Silinen Üye

KY Misafir
database tarafından coin miktarlarını ayarlıyorum client tarafında sellingprice repairprice mevcut buy priceyi göremedim

Çözüm
Db tarafında item satışların 4/1 fiyat koruması olabilir db den onu 0 yaptığında aktif oluyordur hocam genelde bu sistemi yaparlar nedeni şu bir item yada gem yapıyorsun alıcı 5m yapıyorsun ama geri satışını düzenlemeyi unutursan Örnek 10m de kalırsa gider bunu karşılaştırmak için Type leri Gold bar ile yapmak istediğin itemi eşleştir biri aldığın fiyata satarsın dieride 4/1 fiyatına satarsın farklı type girdiğinde kontrol den çıkar.

mirazam

KY Kıdemli Üye
Yardımsever
Db tarafında item satışların 4/1 fiyat koruması olabilir db den onu 0 yaptığında aktif oluyordur hocam genelde bu sistemi yaparlar nedeni şu bir item yada gem yapıyorsun alıcı 5m yapıyorsun ama geri satışını düzenlemeyi unutursan Örnek 10m de kalırsa gider bunu karşılaştırmak için Type leri Gold bar ile yapmak istediğin itemi eşleştir biri aldığın fiyata satarsın dieride 4/1 fiyatına satarsın farklı type girdiğinde kontrol den çıkar.

Çözüm
S

Silinen Üye

KY Misafir
dün gold bar ile eşleştirme yaptım evet 4/1 olayını farkettim istediğim miktarı ayarlamakta zorlanıyorum tekrar inceleme yapacağım

S

Silinen Üye

KY Misafir
aktif olan 4/1 4/2 yapmam mümkün mü ?

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt