Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

ÇÖZÜLDÜ İtem Classı değiştirme Hk.

RETHOR

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
selamlar arkadaşlar . ekte verdiğim black fabric türü eşyaların +1 den +10 a kadar olan bütün varyasyonlarını high class olarak göstermek istiyorum. dbde gerekli işlemleri yaptım ama data kısmında nereyi düzeltmem lazım yardımcı olabilicek var mıdır ? keyifli forumlar <3

black.png

Son düzenleme:

alpay97

KY Kıdemli Üye
Öncelikle kolay gelsin, db taraflı değişiklik sonrası client tarafta değişiklik yapmazsanız size gözükmez.
Örneğin raptor +10 ap 750 ayarladınız db taraftında, oyunda 235 ap gözükür ancak kuklalarda test ederseniz dmg farklı çalışacaktır.
Ek: tbl taraflı değişiklik yapılması gerekiyor, örneğin item_org_us içerisinde fabric ext bulunup item_ext dosyalarına gidilmesi gerekiyor, 1 den 10 a kadar ayarlamak için.

RETHOR

KY Kıdemli Üye
Web
lotusgaming.net
black fabriclerin ext kodunu bütün ext dosyalarında taradım 2 defa. fabric olarak 1 tur taradım ve ext koduyla 1 tur taradım bulamadım. direkt item_org_us dosyasının sondan 3. veya 4. sütununda item grade gibi bir ibare vardı onları 3 e çektim. hepsi high class olarak düzeldi. +1 den +10 a kadar

WarCryKo

KY Kıdemli Üye
Coder
Yardımsever
selamlar arkadaşlar . ekte verdiğim black fabric türü eşyaların +1 den +10 a kadar olan bütün varyasyonlarını high class olarak göstermek istiyorum. dbde gerekli işlemleri yaptım ama data kısmında nereyi düzeltmem lazım yardımcı olabilicek var mıdır ? keyifli forumlar <3

Ekli dosyayı görüntüle 5917
Selam itemorg bölümünde 36 veya 37 sütünda grade sütunu olacak onu 3 yaparsanız high class olacaktır

Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt