6 Kas 2024 #1 juni44 KY Kıdemli Üye KAYIT 13 Mar 2021 Mesajlar 460 Tepki puanı 50 İiyi geceler arkadaslar bankaya konulmayan itemleri nasıl bankaya koyulur hale getirirz item tablosundan race 0 tbl kısmındanda 0 yaptım fakat sadece trade edilmiyen itemleri düzeltebildim fakat halen bankaya konulmuyan itemleri çözemedim
İiyi geceler arkadaslar bankaya konulmayan itemleri nasıl bankaya koyulur hale getirirz item tablosundan race 0 tbl kısmındanda 0 yaptım fakat sadece trade edilmiyen itemleri düzeltebildim fakat halen bankaya konulmuyan itemleri çözemedim
Çözüm mbayrak25 6 Kas 2024 Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin
Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin
6 Kas 2024 #2 Lazoqlu LazAHS Mobil & Local DB Editör S.Moderatör KY Saygın Üye Kurumsal Üye Coder Yardımsever KAYIT 22 Ocak 2022 Mesajlar 1,550 Çözümler 40 Tepki puanı 1,003 Konum İstanbul Web lazahs.com.tr Bankaya koyulan bir item ile karşılaştırıp dener misin. Eğer yine olmuyor ise büyük ihtimal db yada tbl kısımlı bir sorun değildir. Oyla 0 Downvote
Bankaya koyulan bir item ile karşılaştırıp dener misin. Eğer yine olmuyor ise büyük ihtimal db yada tbl kısımlı bir sorun değildir.
6 Kas 2024 #3 mbayrak25 KY Saygın Üye Yardımsever Server Sahibi KAYIT 27 May 2024 Mesajlar 455 Çözümler 6 Tepki puanı 185 Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin Oyla 0 Downvote Çözüm
Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin
6 Kas 2024 #4 juni44 KY Kıdemli Üye KAYIT 13 Mar 2021 Mesajlar 460 Tepki puanı 50 Tes Lazoqlu' Alıntı: Bankaya koyulan bir item ile karşılaştırıp dener misin. Eğer yine olmuyor ise büyük ihtimal db yada tbl kısımlı bir sorun değildir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam TBL kısmı düzgün yeni item yaptım race kısmından alıyor almadığı itemler srcyle alakali Oyla 0 Downvote
Tes Lazoqlu' Alıntı: Bankaya koyulan bir item ile karşılaştırıp dener misin. Eğer yine olmuyor ise büyük ihtimal db yada tbl kısımlı bir sorun değildir. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam TBL kısmı düzgün yeni item yaptım race kısmından alıyor almadığı itemler srcyle alakali
6 Kas 2024 #5 juni44 KY Kıdemli Üye KAYIT 13 Mar 2021 Mesajlar 460 Tepki puanı 50 mbayrak25' Alıntı: Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam yardımın için srcyde sorun varmış sorun çözülmüştür Oyla 0 Downvote
mbayrak25' Alıntı: Src de ise sorun warehouse diye arat hocam orda itemlerin bankaya koyma kontrollerini düzenleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler hocam yardımın için srcyde sorun varmış sorun çözülmüştür