Reklam
skyrusherin paylaştığı src kullandığım+help yazarak kodları görebilirsin.
+pkbotspawn yazıp enter yaptığında ekrana kullanım şekli geliyor olmalı. Hiç bir şey gelmiyorsa ekli değildir.
Olmazsa +cropen 1 2 3 leri dene hangi src kullandıgını bilmiyorum ama oto atar diye düşünüyorum örnek +pkbotspawn 30 50 60 1 1 deneyin cz de bir bakın
Bu srcde PK botları bulunmuyor. Bu konudaki SRC yi dene bir de ->>skyrusherin paylaştığı src kullandığım
bundada build aldıktan sonra bugtrap.dll gibi dll hataları alıyorum build ederken çıkmıyor neden olabilir acaba ?Bu srcde PK botları bulunmuyor. Bu konudaki SRC yi dene bir de ->>Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bugtrap. Dll game acılınca verir işte oldugum için yardımcı olamıyorum öyle gameserver acılınca veriyorsa başka files içinden alabilirsinizbundada build aldıktan sonra bugtrap.dll gibi dll hataları alıyorum build ederken çıkmıyor neden olabilir acaba ?
Bu srcde PK botları bulunmuyor. Bu konudaki SRC yi dene bir de ->>Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
o düzeldi hocam ama lisans sorunu var şuandada src üzerinden baktım amam tam olmadı sanırımBugtrap. Dll game acılınca verir işte oldugum için yardımcı olamıyorum öyle gameserver acılınca veriyorsa başka files içinden alabilirsiniz
Tarih kontrol et gameserver src de hardware yerini bulup gameserver deki kodu o kod ile değiştirebilirsiniz eğer id ve pas yazdıktan snra veriyorsa acs de lisans sistemi var oraya ip ni yazman lazım local ise 127.0.0.1 sunucu ise sunucunun ipsio düzeldi hocam ama lisans sorunu var şuandada src üzerinden baktım amam tam olmadı sanırım