Reklam
Valla bakmadım bakayım teşekkürler Ama hiç dogmuyor bileKingAcs de pet sistemi iyiydi diye hatırlıyorum. O dosyalara bir bakın isterseniz.
Bakıyorum Dogan bey Çalışan BulamadımBaşka filesten lua alabilirsiniz çalışan
Bekliyorum Hocam o zaman teşekkür ederim.Akşam eve geçince lua buraya atabilirim. 2369da pet sisteminde sorun yok.
Gönderdiğiniz şey sayesinde çalıştı.arkadaş atmış bende atayım yinede
sevindim. 2369 src ile uğraştığımdan geliştirilecek o kadar yer varki pete hiç bakmadım.Gönderdiğiniz şey sayesinde çalıştı.
Gameserver hala biraz geliştirilmeli, ama en azından evcil hayvan kullanılabiliyor.
Hangi surum buEkli dosyayı görüntüle 16620
pet sistemini tam bilmiyorum ama exp kasip atak yapcak kadar calisiyor
2383 ISTIRAPHangi surum bu
HSACSX kullanıyorum ve bazen evcil hayvanımı savunma moduna aldığımda görünmez oluyor.Ekli dosyayı görüntüle 16620
pet sistemini tam bilmiyorum ama exp kasip atak yapcak kadar calisiyor
PetMainHandler.cpp içerisine şu kodları güncelle o görünmezlik spawn olayı ile ilgili petin doğum yerini sürekli güncellemesi gerekiyor.HSACSX kullanıyorum ve bazen evcil hayvanımı savunma moduna aldığımda görünmez oluyor.
Hâlâ düzeltilmesi gereken hatalar var, ama en azından kullanılabilir durumda.
Şimdi sadece otomatik olarak saldırmasını nasıl sağlayacağımı öğrenmem gerekiyor. Daha önce hiç evcil hayvan kullanmadım![]()
![]()
![]()
Çok teşekkür ederim, kullanacağım.PetMainHandler.cpp içerisine şu kodları güncelle o görünmezlik spawn olayı ile ilgili petin doğum yerini sürekli güncellemesi gerekiyor.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***