Sosyal açıldı! Bir göz at → Hemen gir →

YARDIM İlk 65 Olan 2 Jobun 5 oyuncusunu nasıl tespit ediyorsunuz?

beal1903

KY Uzman Üye
bunun kolay yolu var mı hocalarım yoksa log mu eklemem gerekir.

alone1907

KY Kıdemli Üye
Kolay bir yolu olmalı bence xoresoft mu emin değilim , direk ilk 65 warrrior yazıp ödülü otomatik gönderiyordu

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
Hocam basit bir şekilde prosedür oluşturup level up fonksiyonu içine tanımlayabilirsiniz, bu prosedür her level atlayan kişide userdata tablosunu kontrol edip class a göre level karşılaştırması yapıp sıralama değerini prosedürden return ile döndürüp levelup fonksiyonunda eğer değer 5 veya daha düşük ise ödül verdirebilirsiniz. Ama bu basit anlatım, sonuç olarak level düşüp tekrar 65 vs olma durumları için userdata da ekstra bir sütun açıp max level değerini orada tutup kontrole tabi tutabilirsiniz.

beal1903

KY Uzman Üye
Hocam basit bir şekilde prosedür oluşturup level up fonksiyonu içine tanımlayabilirsiniz, bu prosedür her level atlayan kişide userdata tablosunu kontrol edip class a göre level karşılaştırması yapıp sıralama değerini prosedürden return ile döndürüp levelup fonksiyonunda eğer değer 5 veya daha düşük ise ödül verdirebilirsiniz. Ama bu basit anlatım, sonuç olarak level düşüp tekrar 65 vs olma durumları için userdata da ekstra bir sütun açıp max level değerini orada tutup kontrole tabi tutabilirsiniz.
hocam çok fazla uğraştım fakat işin içinden çıkamadım biraz daha yardımcı olma şansın var mı acaba
KONU GÜNCEL

Aakinci

Co-Admin
Premium Üye
KY Saygın Üye
Coder
ACS Sağlayıcısı
Yardımsever
KY Kod Editörü
hocam zaman konusunda sıkıntılı biriyim, maalesef şuanda birebir kod şeklinde yardımcı olmam mümkün değil.

LupaLanD

Developer
S.Moderatör
Coder
Yardımsever
bunun kolay yolu var mı hocalarım yoksa log mu eklemem gerekir.
ISTIRAP dosyalarında bulunan LEVEL_REWARDS sistemini inceleyebilir ve kodlamasını düzenleyerek istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Repub

KY Cezalı Üye
Web
ko-yardim.com
Bunu yapacak olsam bir php dosyası ile yapardım Ko panele eklerdim.
Chatgpt'ye ne yazardım kolaylık açısından ilk taslağı almak için sanırım şöyle;

Odbc_exec ile MSSQL'da KO_SERVER_001'e bağlan kullanıcı adı: test şifre 123456 kullan SQL Driver olarak SQL Native Client 11.0 kullan.
daha sonrasında ODBC_exec ile bir sql query kodu oluştur php.

MSSQL'deki database ye bağlanıp USERDATA Tablosunda bulunan strUserID ve level kolonlarının verisini çek order by DESC kullan.
Ekrana while içerisinde echo ile ul li html elementlerine uygun şekilde Oyuncu: strUserID - Level: Level olarak bas.

bunları yapacak bana tek bir php dosyası ver. derdim.

Mantıksal hatalı kısımlar olan bir kod verir üzerine düzeltmeler ve ek olarak kim ilk belirli levele ulaşacaksa bir üst kısmına bu karakterleri eklerdim başka bir tabloyu günceller ve isimler orada yazardı. sitede oradan çekerdi.

Bu php işlemlerinide cronjob'a bağlar ve panelin istediği yerine gösterirdim. veya bir sql prosedüre ekler gameserver'e 10 saniyede bir defa çalıştırtırdım.

Anlık hızlı çözüm içinde @LupaLanD'ın dediği gibi LEVEL_REWARDS.
1732927116286.png

Son düzenleme:
Anasayfa Kayıt ol Giriş yap
Üst Alt